Gezondheid Gezondheid

Gezondheid

Fianna

Fianna

11-11-2011 om 10:13

Hand- en polscentrum haga den haag, iemand ervaring?

Voor mijn Carpale Tunnelsyndroom wil ik me laten doorverwijzen naar andere specialisten (geen vertrouwen in huidige neuroloog en afdeling, zeker niet als er wrs geopereerd moet worden). Ik dacht aan het hand- en polscentrum van het Hagaziekenhuis in Den Haag. Iemand ervaring er mee?


Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.

Ja gek hè

't Kan haast geen toeval zijn, ik had het iedere zwangerschap, en ik wist het bij de laatste (voor ik testte) dus zeker omdat ik me kapot schrok bij het neerzetten van de boodschappen in de Appie. Herinner me het nog goed, het flitste meteen door me heen: gelukt! . Bleek te kloppen. Die schokken waren zeer vroeg in de zwangerschap, en mijn cts altijd pas veel later (en mijn laatste cts plus trigger finger jaren na de laatste baby). Ik heb geen idee of er een verwantschap is tussen beide verschijnselen, denk het eigenlijk niet.

Fianna

Fianna

03-12-2011 om 12:43

Vraag over cts

Weet iemand of dit ook bij CTS hoort: mijn polsen worden steeds pijnlijker aan de zijkanten, bij de duimkant en bij de pinkkant, vooral met bewegen, stofzuigen enz.

Fianna

Fianna

03-12-2011 om 12:52

En verder

was het laatste zenuwgeleide onderzoek echt erg pijnlijk. Ging bijna door het plafond, vooral die plekken aan de zijkanten van mijn polsen waren pijnlijk.

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.