Gezondheid Gezondheid

Gezondheid

Meer bewegen?


7 minute workout - app (als dat lekker gaat, wil je misschien meer?).

Ik ben ook geen sporter. Toch een keer begonnen met hardlopen met de app van Evi, dat begon mooi rustig aan en bouwde op. In het begin sleepte ik me savonds in het donker de straat op, zodat niemand me zag. Maar omdat ik merkte dat ik echt vooruit ging, vond ik het ook leuker worden en werd ik fanatieker. 


https://youtu.be/l0FfR0BZ0UA mee doen met Sharona


https://youtu.be/7bY7cD29GT8 of workouts met Marloes. Die heeft veel goede tips over bewegen, voeding en dergelijke.

Of vaker een ommetje doen. 2x per dag ipv 1x bijvoorbeeld.
Ik ben ook niet dol op sporten, integendeel. Maar mijn excuses is dat ik een hond heb en het werk heb wat Tine voorstelt. 😉

viridantia

viridantia

03-04-2022 om 08:00 Topicstarter

Ha bedankt. Vooral de danstips via YouTube oefeningen tijdens koken/ koffiezetten en 2e wandeling vind ik geschikte tips.

Hier ook iemand die niet van sporten houdt. Maar thuis kun je ook allerlei dingen doen zoals wat vaker de trap op en af dan je normaal gezien doet. Of alleen steeds de onderste trede op en af stappen. Tijdens het koken muziek op en staan dansen (doe ik soms). En verder op je voeding letten maar dat staat hierboven ook al ergens vermeld.

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.