Gezondheid Gezondheid

Gezondheid

Pap 3b uitstrijkje

Werd vanmiddag om 16.50 gebeld door huisarts dat uitstrijkje niet goed is. MOet morgen de gyneacoloog bellen en moet een afspraak hebben voor volgende week. Heb al op internet gelezen maar zoek ook ervaringen...ben best een beetje van slag..


Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.
Puck2

Puck2

12-11-2009 om 10:27

Yvon

Het is precies zoals Biene zegt. En soms zijn er overmachtsituatie waarbij de specialisten gewoon alle hens aan dek moeten zetten en keuzes moeten maken. En uit eigen ervaring weer ik dat het heel vervelend is om voor niks (of weinig) te komen maar ik kan er eerlijk gezegd wel begrip voor opbrengen. Heb het zelf eens meegemaakt dat ik met kind naar de orthopeed voor controle moest en dat hij net weggeroepen was voor een ongeval met een heupfractuur. Tja ik baalde natuurlijk als een stekker dat ik 20 km voor niets naar het ziekenhuis was gekomen maar zou het zelf wel fijn hebben gevonden als ik die heupfractuur had dat hij mij eerder zou helpen dan een kerngezond kind dat voor controle komt. Overigens heel fijn dat je zelf nog nooit die situatie hebt meegemaakt, betekent dat je ook niet vaak in het ziekenhuis hoeft te komen, houden zo.

Ciska22

Ciska22

12-11-2009 om 10:40 Topicstarter

Tja

Ik kon het me wel voorstellen, die mevrouw die voor spoed kwam hadden ze al een half uur in de wachtkamer laten zitten (toen zat ik er ook al) en ze zat in een ziekenhuisrolstoel en was huilerig.
De arts gaf meteen aan zo weg te moeten en als ik dan net in de stoel zou zitten zou ze me laten zitten.....
Gelukkig had ik hier al veel informatie gekregen en op internet ook, dus de termen die ze noemde begreep ik ook wel.
Ze gaf ook aan dat ze spoeddienst had en dat ze daar niets aan kon doen. Verder wel een goede arts want ik kon pas in december terecht voor mijn vervolgafspraak en dat wilde ze niet omdat ze toch wel zag dat ik niet zo lang wilde wachten. Ze heeft nog geprobeerd of ik dezelfde middag er tussen kon maar dat lukte jammer genoeg niet meer.
Dus niet ontevreden over de arts maar puur omdat ik me goed had voorbereid, ook dankzij jullie berichten!

Yvon Meijer

Yvon Meijer

12-11-2009 om 22:19

Ja, natuurlijk kan ik er ook begrip voor opbrengen, ik ben het helemaal met jullie eens; alle spoedgevallen eerst aub. Maar ik dacht echt dat het wel anders geregeld zou zijn, dat is dus niet zo. Ik ben wel wat vaker in het ziekenhuis geweest dan me lief is, o.a. dus voor hetzelfde als Ciska, maar heb altijd een arts getroffen die alle tijd voor me had. Wel geluk mee gehad dus. Toch hoop ik voor je dat je arts de volgende keer de tijd voor je heeft. Groetjes, Yvon.

Jo Hanna

Jo Hanna

13-11-2009 om 11:01

Vervelend

Vervelend voor jou dat het zo ging maar fijn dat je je toch rustig kon voelen doordat je jezelf al had geinformeerd.
De gynaecoloog die mij behandelt KIJKT iedere keer ook zelf heel goed en doet op basis daarvan al uitspraken. Je zou dus aan die gynaecologe volgende week vrijdag kunnen vragen of zij op basis van wat ze heeft gezien verwacht dat de lab-uitslag inderdaad pap3b zal zijn. Natuurlijk kan ze dat niet 100% zeker zeggen, daar zijn die tests voor. Maar misschien kan ze je geruststellen? Sterkte! Jo Hanna

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.