Ben jij eigenlijk voorbereid op het ouderschap en je baby? Dit kun je doen
Huis, Tuin en Keuken Huis, Tuin en Keuken

Huis, Tuin en Keuken

Massi Nissa

Massi Nissa

03-08-2011 om 08:19

Okee, that's it

Ik ben het nu echt zat. Ik neem alles terug wat ik eerder zei over het 'beste wel redelijke' weer en de nadelen van emigratie. Ik wil vandaag nog weg. We hebben gisteren een (1 !!!!) zomerdag gehad. Kijk ik vanmorgen uit het raam, regent het. Dat was het? Dat was onze zomer? Een dag? Waarvan ik nog twee uur heb staan strijken? That's it, ik ga weg. Wie gaat er mee? Ik stel voor: Melilla, schattige oude Spaanse enclave met mooi, rustig strand aan de Middellandse Zee.
Groetjes
Massi


Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.
Tango

Tango

03-08-2011 om 08:27

Pfff, ja zeg

Ik wilde er net een draadje over openen, maar sluit nu maar aan bij jouw draadje. En het weer voorspellen kunnen ze in Nederland ook nog steeds niet. Het zou vandaag pas eind van de dag gaan regenen, maar hier regent het ook al sinds vanmorgen vroeg. We balen vreselijk want we gaan een paar dagen weg met de caravan. Inpakken in de regen en met een beetje pech ook uitpakken in de regen. Niet echt wat we in gedachten hadden.
Emigreren zou ik nou niet direct doen, maar verlangen naar de Spaanse zon, dat wel.

Fiorucci

Fiorucci

03-08-2011 om 08:32

Massi

Deal, I'm in. Ik zie Hiemstra bij de NOS op zalvende toon verkondigen dat er "in de loop van de dag" een paar buien zullen vallen. Hij checkt buienradar dus niet voor hij zijn praatje houdt...hier regende het al met bakken om 7.00....

ishtar

ishtar

03-08-2011 om 08:37

Hier is het droog

en 'hier' is vlak naast Massi. Volgens buienradar wordt de eerste bui ook pas rond 5 uur verwacht. Kan ik nog mooi even in de moestuin wroeten De heren hebben voetbalkamp in Zeist, daar wordt het slechter voorspeld...(gelukkig kunnen ze bij echte hoosbuien ook naar binnen)
Maareh, ik wil best mee. Komen net terug uit Comares (Andalusie) en het was daar heerlijk! En nog zonder muggen ook, alleen beroerd internetbereik....

Ik ga mee

Dit jaar de hele zomer thuis, wat een feest. Mijn vakantie zit er al weer op maar vriend is komende anderhalve week nog thuis met de kinderen.

amk

amk

03-08-2011 om 08:48

Meiden

we hebben gewoon een verkeerd beeld van de zomer: die valt niet in juli/augustus, maar in april/mei Denk even aan de bloedhete paasdagen dit jaar. ☺

Het is nu gewoon herfst en de 2e zomer valt eind augustus / half september zoals altijd de laatste jaren.

Die klimaatverandering is er echt al wel.

Maar, eh graag, mee naar Spanje. Leuk.

Massi

een tip wil ik je meegeven,ga nooit,maar dan ook NOOIT meer strijken op een zomerse dag,het kan namelijk de enige zijn

en ik teken ook voor Spanje,wanneer vertrekken we?

Massi Nissa

Massi Nissa

03-08-2011 om 09:07

Mooi zo

Ishtar, hier is het ook nog droog, ik zag het verkeerd door al die stomme grijze wolken, maar het idee blijft hetzelfde. Weg hier. Op de een of andere manier heeft die ene mooie dag ervoor gezorgd dat ik ineens WEL zomer wil. Stel je toch voor, al die OO-mama's op een terrasje in Melilla, drankjes met een parapluutje, kinderen in de branding (die zeker 50 meter tot op kniehoogte blijft, zo heerlijk veilig en leuk). En dan even de grens met Marokko over, jullie om lekker exotisch te winkelen en ik om de baby aan zieke schoonvader te laten zien. O, ik zou echt zo gaan als het kon.
Groetjes
Massi

Puck

Puck

03-08-2011 om 09:17

Joh, de zomer komt nog

Net als vorige jaren krijgen we gewoon een hele mooie augustus en september. Ik ben het helemaal met AMK eens. En april hebben we nu natuurlijk schitterend weer gehad, toen zwommen onze kinderen al in natuurwater.
Maar ik ga graag mee naar een lekker oord, voor de gezelligheid, niet zozeer voor het weer.

Massi Nissa

Massi Nissa

03-08-2011 om 09:25

Puck en amk

Waarschijnlijk hebben jullie gelijk, maar daar hebben wij niet veel meer aan - dochter heeft nog maar anderhalve week vakantie.

Je moet je gewoon verbeelden

dat het weer winter is. Alles is grijs en grauw en het is ijskoud. Plotseling doe je je ogen open en hee, alles is groen en je hoeft geen dikke trui aan. Ok het regent zo af en toe maar verder...

Sancy

Sancy

03-08-2011 om 10:21

Ach massi

voor de juiste zomerspirit, bekijk mijn youtube link in het Duitse muziekdraadje in o.t.
"Jetzt ist Sommer!
Egal, ob man schwitzt oder friert:
Sommer ist, was in deinem Kopf passiert.
Es ist Sommer!
Ich hab das klar gemacht:
Sommer ist, wenn man trotzdem lacht.

Asa Torell

Asa Torell

03-08-2011 om 12:31

Ja bah

Hier dubbel zat, ten eerste het weer en ten tweede de drukte, nadat die ene mooie dag gister hier ook nog eens grotendeels verpest werd door een vergeefse poging naar het strand te komen - na een uur rondrijden voor een parkeerplek zijn we maar weer huiswaarts gekeerd . Nee, dan de deense stranden... warm is het er ook niet op het moment, maar plek heb je wel!
Enfin, hier wordt alweer enige tijd gedagdroomd over de vakantie van volgend jaar, wanneer we dan toch heus misschien echt weer eens naar Spanje gaan, als man er drie weken vakantie voor over heeft.

Fiorucci

Fiorucci

03-08-2011 om 13:35

Puck en amk

Ik zie het ook bij de voorspellingen op buienradar: 15 augustus wordt het zomer. Jammer dat dan de scholen beginnen hier...

NaShA

NaShA

03-08-2011 om 14:22

Met het risico

dat ik weer commentaar krijg, maar ja, ik sluit me er bij aan. Maandag was lekker, maar toen zat ik op het werk, hebben gelukkig de kinderen er wel lol van gehad. Gister was heerlijk, heb ik zelf van kunnen genieten, en vandaag zou ook goed zijn, tot einde van de middag...maar toen ik vanmorgen wakker werd regende het dus al, is wel even droog geweest, ben ik met de kids even op schoenen uit geweest, en liepen daar in Roosendaal dus in de regen!
En nu weer thuis, bewolkt, geen regen, maar ook geen lekker zomerweer. Nou ja, 1 ding, het is niet koud...

Fiorucci

Fiorucci

03-08-2011 om 15:20

Pelle

Klopt, daar hadden we ook op gehoopt. Gelukkig konden we gisteren een dag naar het zwembad, maar dat was het dan ook weer. Ik hoop vooral in de tuin weer eens te werken, het is een zootje maar met al die neerslag kan ik niks doen.

NaShA

NaShA

03-08-2011 om 16:41

Tja, heel fijn

voor diegenen die laat vakantie hebben dit jaar. Half augustus begint hier de school weer...
En die spreuken, ach...

NaShA

NaShA

03-08-2011 om 17:20

Inderdaad pelle

degenen die vorig jaar laat vakantie hadden, waren zwaar de pineut...ik geloof er ook niet meer in dit jaar...of had ik dat weer niet mogen zeggen...

Massi Nissa

Massi Nissa

03-08-2011 om 17:54

Izar

Is ook prima, hoor, gewoon langskomen en de zon even meenemen. Vandaag in het zwembad was het trouwens afgeladen druk en ik hoorde meer mensen klagen over het feit dat de zomervakantie ten einde loopt terwijl de zomer nog moet beginnen. Gedeelde smart is dubbele vreugd, zegt mijn oude vader dan.
Leuk dat iedereen mee wil. Nu even zo'n klein staatslot kopen van drie euro, als ik de hoofdprijs win (een paar miljoen is dat altijd wel, zelfs met eenvijfde lot) gaan we echt!
Groetjes
Massi

NaShA

NaShA

03-08-2011 om 19:19

Tja...

...

NaShA

NaShA

03-08-2011 om 19:27

Misschien dan toch maar

1. zie je niet de smiley bij het 2e bericht?
2. kennelijk zat het me toch hoger dan ik dacht in die andere draad, dat ik, ook al was ik zeker niet de enige die over het weer klaagde, zoveel commentaar over me heen kreeg.
punt.

Thursday Next

Thursday Next

03-08-2011 om 19:42

Hier...

In Noorwegen is het al dagenlang stralend weer. Vanochtend een buitje maar na 9 uur weer droog on zonnig. En de zon gaat pas om 11 uur onder... (en om 4 uur weer op).

Valkyre

Valkyre

03-08-2011 om 20:52

Jaaaa

Ik wil mee! We hebben op "vakantie" (weekje bij schoonouders in D, weekje huizenruil Veluwe) twee weken regen gehad. Bij thuiskomst bleken m'n peultjes en sugar snaps verzopen! En we zijn al 3 1/2 jaar niet meer echt (lees: zonnig en zonder schoonouderbezoek) op vakantie geweest... Even pruilen hoor.

Maandag en dinsdag gewerkt. Zoon beloofd dat we vandaag naar het strand zouden gaan - werden we wakker met regen! Maar we zijn toch gegaan, en Spruitje vond 't geweldig! Hij lekker zandkastelen bouwen en pootjebaden in regenjas, ik stukjes hardlopen. Op vakantie ook al een boswandeling gemaakt in de regen... We proberen de moed erin te houden, maar ik heb er genoeg van! Spruit gaat ook over 1 1/2 week weer naar school - en ik ben alweer aan 't werk. Bah!

Verstuurd met de Ouders Online iPhone app.

Massi

waarom ga je niet naar Marokko de baby laten zien aan je schoonvader ?

Sascha2

Sascha2

03-08-2011 om 22:43

Ik ook

Ja hoor, ik ga zeker mee. Mensen mensen, wat een raar weer. Vorig jaar als laatste vakantie en dat hield in: vier weken regen, een week heerlijk weer en vervolgens weer een week regen. Dit jaar als middelste aan de beurt, sjonge. Het is dat ik geen zin heb om me er al teveel aan te ergeren, maar ergeren doe ik af en toe wel. Alhoewel het vandaag eigenlijk heel lekker was, tot een uur of vijf. Maar ja, na de afgelopen weken ben ik al heel tevree als het gewoon eens niet regent, ook al is het niet zonnig en blauw. Iemand nog een tip om een vouwwagen met voortent en luifel droog weg te zetten? Hij wordt zaterdag afgebroken en ik vrees dat de tent dan nat zal zijn. De voorspellingen zijn ook niet al te best, waardoor ik er een hard hoofd in heb dat de tentdoeken droog weggeborgen kunnen worden. De vouwwagen past ook niet in mijn woonkamer . Hoe kan ik hem drogen?

Sascha2

een kennis van ons is ooit met uitgeklapte vouwwagen onder een viaduct van een snelweg gaan staan. Overdekt en het waait er wat doorheen. Hopelijk is zoiets bij jullie in de buurt. Kost je wel een middagje, dus stoeltje en boekje mee.

groetjes van Purk

NaShA

NaShA

03-08-2011 om 23:38

Parkeergarage?

maar dat kan prijzig zijn...
tankstation misschien nog?

Massi Nissa

Massi Nissa

04-08-2011 om 09:12

Manda

Schoonvader is helaas stervende en wij schatten in dat het teveel voor hem is als wij komen logeren met twee kleine kinderen. Mijn man is alleen gegaan. Als Marokko niet zo idioot duur was qua vliegen (er vliegt op die regio maar een maatschappij en die kunnen dus vragen wat ze willen), gingen we natuurlijk met zijn alleen even heen en weer voor twee dagen ofzo. Maar dat kan Bruin niet trekken.
Groetjes
Massi
PS: Opa heeft wel een enorme foto van mijn man met zijn twee kinderen bij het bed hangen en wijst er af en toe naar.

pooh bear

pooh bear

04-08-2011 om 10:03

Half augustus

Moet er niet aandenken dat de zomer half augustus nog begint.
Hebben ze een hele natte vakantie gehad om vervolgens met 30 graden op school te zitten.
Als die zomer komende week niet komt mag hij van mij weg blijven.
Had gehoopt dat de kinderen deze zomer lekker in het nieuwe zwembad konden zwemmen. Maar helaas het zwembad staat nog steeds in de schuur. En ik denk ook niet dat hij daar nog uit komt dit jaar

Vic

Vic

04-08-2011 om 10:41

Hele week mooi

Wij hebben nu 4 weken vakantie achter de rug. De eerste 1,5 week was volgens mij best OK. De derde week was prut, maar toen waren de kinderen allebei op vakantie en ik nog aan het werk. Dan nog heb ik stevig lopen mopperen want ik moest op de slechtste dag met de trein, (en in mijn hoofd heet het echt geen 'prutweer', maar veel lelijker dingen). Deze week is het weer prima weer. Gisteren was iets minder zonnig, beetje gespetterd, maar overwegend droog. Mijn korte broek heb ik nog niet aan gehad. Ik moet altijd een of twee dagen acclimatiseren als het warm is, maar we hebben nog niet drie echt warme dagen achter elkaar gehad

Massi

ik weet van je schoonvader, maar lieve Massi, is het niet een idee om nu het nog kan gewoon wel te gaan, desnoods lenen ?

ik hoop dat jullie op die staatsloten een lekker groot bedrag winnen en alsnog gaan. Veel sterkte !

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.