Ben jij eigenlijk voorbereid op het ouderschap en je baby? Dit kun je doen
Huis, Tuin en Keuken Huis, Tuin en Keuken

Huis, Tuin en Keuken

mirah

mirah

04-01-2009 om 11:26

Wat krijgen jullie van jullie partner?

Wat krijgen jullie voor een cadeaus van jullie partner voor jullie verjaardag/trouwdag etc? Mijn man geeft mij namelijk altijd nuttige cadeaus voor mijn verjaardag, zoals bestek, pannen, kleding, etc ondanks mijn lijstje. We hebben hier een discussie over gehad en vlgs hem doen heel veel mannen dat. Daar ben ik het dus niet mee eens. Ik verzin voor hem wel leuke dingen, maar heb hem afgelopen verjaardag alleen maar sokken en stropdas en ondergoed gegeven, dus de hint is duidelijk, lijkt mij.
Dus vandaar mijn vraag, wat krijgen jullie van je partner?


Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.
Kiki

Kiki

04-01-2009 om 11:34

Mirah, ik hoor het vaker inderdaad

Bij mijn man werkt het als je gewoon letterlijk zegt wat je wilt hebben
Ik wil ... het liefste wil hij nog een plaats waar hij het kan kopen, maar daar doe ik niet aan. Een beetje moeite mag hij er wel voor doen

De cadeautjes voor mijn verjaardag/Sinterklaas/Kerst van de afgelopen jaren

Oorbellen, Ketting, Armbandjes, Een vliegles (super gaaf) een schommelstoel en een mooi boek over de Maya's
Vast nog wel meer, maar ik weet natuurlijk niet alles meer. Ik ben er altijd heel erg blij mee.

Als hij klaagt over hoe moeilijk ik ben wijs ik er fijntjes op dat ik best wel wat makkelijker wil zijn, maar dat hij dan alle cadeautjes voor ouders, schoonouders, zoon en broers/zwagers en vrienden en vriendinnen mag kopen. Nu doe ik dat altijd. Meestal is dat genoeg

Mijn vader gaat altijd met mijn moeder samen een cadeautje kopen.
Mijn schoonvader werkt hetzelfde als mijn man.
Ik heb een vriendin en haar vriend heeft geen aanmoediging nodig. Die zoekt gewoon zelf van alles uit en koopt de leukste dingen

Mamba

Mamba

04-01-2009 om 11:35

Dat wat ik vraag, of juist niet.

Ik krijg meestal dingen van mijn lijstje. Behalve als er op het lijstje dingen staan waar hij niets mee heeft (bv bodybutter), dat weigert hij om te kopen. Vaak verzint hij zelf ook leuke dingen. Zo heb ik ooit ongevraagd maar zeer zeer gewenst een prachtig parelsnoer gekregen en vorig jaar wilde ik 'basic oorbellen'. Zeer open opdracht en ik heb hele mooie grote gouden oorringen gekregen. Nuttige dingen krijg ik alleen als ik het vraag -en hij het niet te stom vindt .

reina

reina

04-01-2009 om 11:55

Verschillend

Meestal wel iets voor mezelf, of bijv iets voor het gezin wat ik graag wil hebben. Voor de Sint kreeg ik een gouden kettinkje, voor mijn verjaardag een roeibootje (grote wens!) en voor kerst serviesgoed wat ik zelf te duur vond om te kopen. Ik word dus echt verwend, bedenk ik nu

reina

reina

04-01-2009 om 11:57

Mirah

Kadootjes geef ik omdat ik om iemand geef, daarom zoek ik ze altijd met zorg uit. Dat gevoel heb ik ook als ik iets krijg, het gaat om de gedachte dat iemand jou een plezier wil doen.

Onbelangrijk

Dat vind ik ook, ik snap de heisa rondom kado's bij volwassenen ook niet, ik vier mijn verjaardag ook niet, wel met dochter en vriend. Hier dus meestal iets wat toch gekocht moet worden. Ik krijg er meestal ook een bon voor de schoonheidsspecialiste bij.

Dit jaar weet ik overigens echt iets wat ik graag wil, ik heb een schilderij gekocht die ik goed wil laten inlijsten, ik heb hem nu in een goedkope lijst van Ikea maar dat ding is nu al weer kapot. Gaan we dus samen even naar de lijstenmaker en zoeken we iets uit wat we allebei mooi vinden.

Dus wel belangrijk

ik vind het dus wel belangrijk om het onbelangrijk te houden.

Tinus_p

Tinus_p

04-01-2009 om 13:01

Mirah

Mirah:
"We hebben hier een discussie over gehad en vlgs hem doen heel veel mannen dat."
Dat is een non-argument. Het gaat er niet om wat 'heel veel mannen' doen, het gaat er om wat jij wil en of dat kan.
Als JIJ een of ander duur luchtje ofzoiets wil, dan hoort je man je dat kado te geven, OF hij moet zeggen dat HIJ het een te duur/onzinnig kado vindt (dat laatste kan, dan is de huishoudportemonnee leeg).

Mirah:
"Ik verzin voor hem wel leuke dingen, maar heb hem afgelopen verjaardag alleen maar sokken en stropdas en ondergoed gegeven, dus de hint is duidelijk, lijkt mij."
Welke hint geef je dan? Wat is de boodschap. Ik zou zeggen, je geeft de boodschap dat je het een goed idee vindt om praktische kadoos te geven, want je geeft ze zelf ook.

kaaskopje

kaaskopje

04-01-2009 om 14:01

Vooral leuk

Het is toch vooral de bedoeling dat ik leuke niet persé nuttige dingen krijg. Niet alleen mijn kinderen vinden dat, maar ook mijn man heeft die mening wel. Als ik aangeef dat ik zelf heel erg blij wordt van een nuttig ding, zullen ze dat wel accepteren. Het gaat erom dat ík het leuk vind.
Mijn man heeft een tijd geleden een winkel ontdekt met spulletjes die ik erg op prijs stel. Die winkel heeft er een trouwe klant bij. Wat wel tot gevolg heeft dat ik binnenkort maar eens een vitrinekast moet aanschaffen
Het onderwerp is voor mij actueel omdat ik bijna jarig ben. Ik vraag o.a. een bon van Douglas. Ik heb er al een en zo kan ik een wat duurder flesje aanschaffen. Ik zit te denken over een abonnement op Felderhof en ik krijg misschien wel weer wat uit de bewuste winkel. Ik zou teleurgesteld zijn als ik niets krijg van wat ik gevraagd heb.

Ook wat ik vraag

Meestal vraagt hij een paar weken voor mijn verjaardag wel of ik iets in gedachten heb. Afgelopen jaar wilde ik graag weer eens een mooi dik boek hebben, en dan een van het type dat ik vaker kan lezen, zonder bij blz 3 al te denken "oh ja" en het vervolgens weer weg te leggen. Welk boek, dat mag hij dan zelf bedenken maar het was een geslaagde keuze. Hij weet ook wel wat ik graag lees.
Trouwdag hebben we (nog) niet, de dag waarop we zoveel jaar samen zijn vieren we niet echt. Meestal feliciteren we elkaar er wel mee, maar ik krijg eigenlijk nooit iets van hem specifiek voor die dag. Over het algemeen is mijn vriend sowieso niet zo romantisch aangelegd, maar zo af en toe koopt hij dan iets leuks, liefs of iets dat ik volgens hem wel nodig heb maar waarvan ik dan denk ach, dat hoeft niet nu.
Ik vind het in ieder geval niet belangrijk dat ik iets krijg op speciale dagen.

Ehhhhh

Ik weet nooit iets. Als ik iets wil dan koop ik het gelijk. Hij koopt dan maar weer een luchtje

Katrien

Katrien

04-01-2009 om 14:45

Nuttige dingen

Ik heb graag nuttige dingen als kado. Dus een nieuwe pan, of één of ander keukengadget of zo. Wel iets wat ik ook echt kan en zal gebruiken, anders vind ik het weer zonde van het geld.

Voor Kerst heb ik bijvoorbeeld een klein radiootje gekregen voor in de keuken. Zodat ik naar mijn favoriete radiozender kan luisteren. Was trouwens echtgenoot's eigen idee nadat ik eens een keer in de auto, luisterend naar de radio, had verzucht dat een radio in de keuken wel fijn zou zijn. Heeft hij onthouden. Het is een heel eenvoudig model, 2 knoppen, niets speciaals.

Ik heb hem voor Kerst een bungeesprong kado gedaan. Omdat ik weet dat hij dat al lang eens wil doen. Maar het niet doet omdat hij vreest dat ik dat niet wil (ik heb een heilige angst voor zulke zaken en vind het absoluut geen fijn idee dat hij dat wil doen) en ik hiermee duidelijk wil maken dat hij het voor mij niet moet laten (en moest hij alsnog niet willen springen, er zijn nog andere dingen die je met de bon kan doen).

Ik vind het vooral leuk om iets uit te zoeken wat de ontvanger niet verwacht/altijd al had willen hebben/ niet zelf kan kopen/...

En tegenwoordig maak ik veel kado's zelf. Ik merk dat dat ook echt wel geapprecieerd wordt.

Katrien

Ja leuk katrien

wij hebben vrienden die bijvoorbeeld opeens langskomen met een zelf gebakken taartje, zo leuk !

Mirah

Mirah

04-01-2009 om 15:35

Tja

Het is niet dat ik mij zelf zielig vind of zo of dat ik grote cadeaus wil krijgen, helemaal niet, maar ik vroeg mij gewoon af hoe het bij anderen toegaat. Ik vind het leuk om iets op mijn verjaardag te krijgen dat voor mij is, waar ik iets leuks mee kan doen. Aangezien koken niet mijn passie en hobby is, zie ik pannen niet als cadeau, maar als een gebruiksvoorwerp, hetzelfde geldt voor bestek, dat gekocht wordt van het gezinsbudget. Het is, vind ik, leuk om iets te krijgen wat je normaal niet voor je zelf koopt, bv een boek, cd, dvd. Maar partner staat er anders tegenover.
Wat de sokken als cadeau bij manlief betreft, daar kon hij smakelijk om lachen. En ik geef niet alleen hints, maar ik zeg ook duidelijk dat ik iets bepaalds graag zou willen. Maar hij vindt, dat heeft hij van thuis meegekregen, dat cadeaus nuttig moeten zijn. Hij krijgt van zijn moeder ook altijd cadeaus als snijplanken, ruitenkrabbers, stanleymessen, autoshampoo etc.
Maar nogmaals, ik vroeg mij gewoon af hoe het bij anderen toeging, zonder het specifiek op mij zelf te willen betrekken.

Maylise

Maylise

04-01-2009 om 15:56

Boeken en/of sieraden

Ik krijg van man voor verjaardag en dergelijke meestal een sieraad en/of boeken. Boeken krijg ik altijd graag en vind ik bijna altijd leuk. Sieraden is wat meer hit and miss. Hij is ook weleens met iets aan komen zetten wat niet echt mijn smaak is. Maar het gaat natuurlijk om de gedachte en ik vind het sowieso lief dat hij aan mijn verjaardag denkt. Al is hij inderdaad niet erg orgineel met cadeautjes verzinnen.
Ik heb zelf niet zoveel met verjaardagen en vind een verlanglijstje indienen ook een beetje onzin als volwassenen onderling. Van mij hoeft hij namelijk niks te geven. Als ik iets graag wil hebben of nodig heb koop ik het zelf wel. Verjaardags geschenken zijn voor mij dus echt een extraatje en dan word ik ook het liefst dus echt verrast. Van mijn kinderen krijg vaak van die hele grappige kleine dingen en dat is alleen maar leuk.
Pannen en zo zou ik niet graag krijgen. Dat zie ik niet als een cadeau maar als een nuttig gebruiksvoorwerp. Dat soort dingen kopen we gewoon als we ze nodig hebben. Ik zou het ook niet leuk vinden om die dingen te geven. Ik geef zelf ook het liefst mooie dingen voor persoonlijk gebruik aan man zoals boeken, mooie manchetknopen, een vulpen enzovoorts.

Maylise

Katrien

Katrien

04-01-2009 om 16:14

Maylise

"Pannen en zo zou ik niet graag krijgen. Dat zie ik niet als een cadeau maar als een nuttig gebruiksvoorwerp. Dat soort dingen kopen we gewoon als we ze nodig hebben. Ik zou het ook niet leuk vinden om die dingen te geven."

En als de persoon in kwestie nu echt graag pannen krijgt. Of een ander nuttig voorwerp. Zou je het dan nog steeds niet leuk vinden om te geven?

Ik vind het namelijk heel vervelend als iemand mij vraagt wat ik graag wil hebben en ik antwoord (bijvoorbeeld) een snijplank dat ik dan bijna standaard (uitgezonderd van echtgenoot en dochter) de reactie krijg van "Nee, iets wat je echt wil hebben, waar je plezier van hebt, niet iets nuttigs". Maar ik wil die snijplank echt. Echt! Echt!!

Vandaar mijn vraag dus.

Katrien

Maylise

Maylise

04-01-2009 om 17:02

Katrien

Ik zou inderdaad heel verbaasd zijn als iemand graag een snijplank (oid) zou willen. Het zou namelijk niet bij me opkomen verder. Als ik iemand zou vragen welk geschenk welkom is op een bepaalde gelegenheid en het antwoord zou snijplank zijn dan zou ik wel mijn verbazing uiten denk ik maar dan zou ik het alsnog geven. Ik geef meestal gewoon wat iemand vraagt al vind ik het zelf misschien geen leuk cadeau. Dat hoeft ook niet persé natuurlijk, de krijger moet er blij mee zijn.

Maylise

Ellen Wouters

Ellen Wouters

04-01-2009 om 19:26

Luxe snijplank

Mijn hoogstpersoonlijke egocentrische mening is dat een gewone standaard snijplank niet zo'n leuk cadeau is, maar een extra luxe (van rubberwood, of bamboe, of wat dan ook) wel.
De gedachte is dat een gewone snijplank standaard keukeninventaris is, en een luxe plank hobbymateriaal, voor iemand die graag kookt.

Mutatis mutandis geldt hetzelfde voor Andrelon iedere dag shampoo versus Achterlijk Dure Skincaviar oid, en een gewone schroevedraaier versus SuperdeLuxe Ergonomische Wondertool.

Maar da's allemaal hoe ik het zie. Als iemand graag een gewone snijplank van de Blokker wil hebben, wie ben ik dan om dat niet leuk te vinden.

Wij geven elkaar trouwens meestal een boek, dvd, sieraad of iets anders persoonlijks. En mijn man een hint geven over wat ik níet wil hebben door hem juist dátgene te geven, nee, dat vind ik geen duidelijke hint.

Groet, Ellen

Prulletje

Prulletje

04-01-2009 om 19:53

Snijplank en zo

Ik heb toevallig net bij de Bijenkorf met een hele mooie snijplank in mijn handen gestaan. Maar ik zal nooit 100 euro voor een snijplank uitgeven! Dus als iemand mij die perse kado wil geven dan heb ik daar geen bezwaar tegen Koken is voor mij een hobby, en ik hou van nuttige kado's dus met keukenspullen of een kookboek maak je mij heel blij.
Maar weer on topic: De man hier in huis weet volgens mij al een paar jaar niet meer dat het de gewoonte is om met een verjaardag kadootjes te geven. En mij interesseert het niet, ik hecht geen waarde aan dergelijke verplichtingen. Hoewel ik het weer wel leuk vind om anderen ergens mee te verrassen.

Prulletje

Polly Shearman

Polly Shearman

04-01-2009 om 21:12

Sneu

Wat dat betreft vind ik ons maar een sneu stel.
Ik heb voor zijn verjaardag/kerst enz vaak, leuke onverwachte kadootjes verzonnen. ook spannende leuke dingen voor zomaar tussen door. Nooit duur, ons budget is niet groot.
Ik vind het fijn om iemand te verassen.... maar ( ja daar komt de grote maar) nog nooit.. ben ik door mijn man terug verast!
Echt waar... het is een echte vent, hij wil dat ik hem voorkou wat ik wil hebben, hij is bang het verkeerde te halen. Ik hou niet van voorkouen want het gaat me om de verassing en niet om het ding zelf. En als je moet voorkouwen dan is het geen verassing meer.
Ik ben er dus ook maar mee gestopt om hem te verassen. Best een sneu iets, ik weet het, maar blijven geven en geven en geven dat blijft ook geen fijn gevoel.

Ik geloof dat we wel een hele goede relatie hebben, dus in feite heeft eht daar niks mee te maken. Maar als ik bv door een vriendin word verast dan vind ik dat zo'n fijn gevoel dat ik daar wel een heleboel energie van krijg. Dus ik denk wel dat als mijn manlief mij vaker zou verassen ik misschien wel gelukkiger zou zijn.
Al ben ik nu niet ongelukkig, goh snapt iemand dit nog?

groet, polly

dc

dc

04-01-2009 om 21:46

Hier erger

even denken, wat heb ik voor onze trouwdag gekregen... eh niets. Hij was het vergeten. Ik ook trouwens, het was mijn schoonmoeder die ons belde om ons te feliciteren.

Voor mijn verjaardag, dat cadeautje moet nog komen. Uh, die van hem ook trouwens.

Voor kerst heb ik ook al niets gehad. Maar dat hadden we afgesproken.

Ik zit er echt niet mee. Waar hij mee laat zien dat hij om me geeft is door attent te zijn in het dagelijks leven. Lekker koken, me uit laten slapen, terwijl hijzelf heel erg moe is. Een drankje voor me halen. Dat soort dingen.

En ik heb 10 keer liever een cadeautje waar ik wat mee kan, praktisch dus, dan een onnozel ding wat in een la verdwijnt, zoals een paar gouden oorbellen. Ik heb niet met decoratie, en zeker niet met sierraden.

Maar waar ik van overtuigd ben is dat met de meeste mannen subtiele hints niet werken. Als je wat wilt, zul je het duidelijk moeten maken. Jouw hint lijkt me averechts te werken. Krijg je voor je volgende verjaardag een mooie set sloggies

Polly Shearman

Polly Shearman

04-01-2009 om 22:09

Spelfouten en een plan

gut wat een spelfouten, vergeef me ben erg moe!

en dan nu, na aanleiding van die draadje heb ik een plan
Ik heb in een pot een heleboel briefjes gedaan met dingen erop waarmee je mij blij kunt maken.

Zo heeft mij man het idee dat ik hem voorkauw, en heb ik toch het idee dat ik verrast word.

Hij kiest gewoon een briefje uit de pot op een moment dat hij denkt dat het nodig is. Hoeft hij niet bang te zijn iets verkeerds te kiezen. En het komt voor mij toch onverwacht?

goed idee of niet>
ik hou jullie wel op de hoogte of dit experiment werkt.

groet, polly

Tirza G.

Tirza G.

04-01-2009 om 23:23

Ik ben enorm overzichtelijk

Voor onze trouwdag wil ik uit eten met het gezin, voor moederdag wil ik iets sufs wat mijn moeder-functie ondersteunt (zoals bijv. een broodrooster), voor mijn verjaardag wil ik naar het theater en voor sint en kerst wil ik alleen maar geijkte kadootjes: boek, cd, luchtje.
Ik wil voorál de entourage. Ik wil zingen, ontbijt op bed, flauwe rijmpjes, taart en lekkers.

Tirza

tonny

tonny

05-01-2009 om 00:13

Meestal niks

tenzij hij een van de kinderen meevraagt om te gaan winkelen of ik nadrukkelijk zeg wat ik wil hebben. Hij is nu eenmaal geen cadeautjeskoper en daar heb ik volledig vrede mee.

tonny

Bastet

Bastet

05-01-2009 om 07:45

Hier.....

Meestal krijg ik gewoon iets voor mijzelf,een hunkemollerbon,iets lekkers van The Bodyshop,een bon voor een dag sauna,een mooi boek,of sieraadje,een cd,dat soort dingen.Nuttige dingen sparen we voor en kopen we dan.Ik koop voor mijn man soms wel kookspullen,omdat hij daar heel blij mee is,dat is zijn hobby.Huishouden is zeker niet mijn hobby,dus ik krijg niet graag nuttige huishoudspullen,en al helemaal niet voor moederdag.Dan krijg ik kitscherige beeldjes en lappen chocolade van mijn kinders..
Dit draadje doet mij denken aan mijn schoonzusje,die ik ooit belde om te feliciteren,ze waren 10 jaar getrouwd.Ik vroeg haar of ze nog iets gekregen had van haar man,en ze antwoordde met duistere stem:Een stofzuiger....inmiddels zijn ze uit elkaar...
Groetjes,Bastet

Bastet

Bastet

05-01-2009 om 07:46

Ik lees net in de startposting ook kleding,maar dat vind ik wel leuk,maar dan graag gewoon lekker een dagje samen winkelen en iets uitzoeken.
Bastet

Kun je de kinderen niet inseinen?

mijn (verder wel lieve) man is ook niet zo'n handige kadootjeskoper. niet dat ie niet wil....maar hij heeft écht géén idee wat ik wil of zou willen hebben. zelfs niet na talloze hints en dágenlang gemopper van mij (b.v.) dat ik écht, écht dat en dat nodig heb....en áls hij de hints al oppikt dan nog presteert hij het om net met dát te komen wat ik écht helemaal vreselijk vindt qua geur, kleur ofzoiets.
op zich doet ie wel z'n best, dus ik doe altijd dankbaar en blij met wát ie ook koopt. ik vindt het gewoon zielig om na al die moeite die ik weet dat het hem kost nog te zeggen dat de kleur of geur me niet aanstaat. maar aan de andere kant is het ook wel zonde van het geld.
voor ons trouwen koopt ie altijd bloemen. anjers (brrrr0 en het liefst in de meest afgrijselijke kleuren. nou, ja oké, die staan even en kan je dan wegkieperen en de suggestie is leuk toch? (hij denkt er tenminste aan én we gaan ook altijd nog uit eten of een weekendje weg n.a.l.v. die trouwdag) maar voor mijn verjaardag wil ik liever iets 'blijvends' dus dat was lastig altijd. soms ging ik zelfs mee....zoek iets uit en zeg dat ik dát wil. dat hielp wel, dan kocht ie het de dag erna en dan deed ik alsnog alsof ik verrast was....(voor de kinderen). maar sinds de kinderen wat groter zijn is het probleem opgelost. hij neemt gewoon de kinderen mee, die (vooral jongste) hebben véél meer oog voor wat ik leuk vindt of zou willen hebben....en doen de suggesties en zoeken uit. en zo krijg ik sinds een jaartje of 2 dus toch een verassing én nog 1 die ik graag wil hebben ook. nuttige kado's wil ik niet en koopt hij(+kinderen) dus ook niet. hoewel een servies zou ik best willen en hoewel nuttig zou het écht voor mij zijn, want ik ben de enige hier in huis die van een mooi gedekte tafel houd. de rest zou het geen fluit uitmaken....dus nuttig en écht voor mij zouden ook best samen kunnen gaan in zo'n geval. maar écht iets voor ons allen dat wil ik niet. dat kopen we wel zo tussendoor.
groeten albana

Petr@

Petr@

05-01-2009 om 13:41

Uhh...

Ik ben nogal een lastig (en kritisch) mens dus mijn man weet nooit goed of ik iets wel of niet mooi zal vinden dus dan koopt hij ook maar niets. Hij komt op mijn verjaardag niet aanzetten met nuttige cadeaus, alleen met mijn wensen. Ik zou het inderdaad ook niet leuk vinden als hij met een strijkijzer o.i.d. aan zou komen!

Op onze trouwdag ligt er 's ochtends een kaart op mijn bord en 's avonds komt hij thuis met een grote bos bloemen.

gr.
Petr@

Yta Chalne

Yta Chalne

05-01-2009 om 14:18

Lijstje

Ik weet nooit wat ik zou willen hebben voor mijn verjaardag, maar man houdt gedurende het jaar een lijstje bij in z'n agenda van alle dingen die ik tegenkom en waarvan ik zeg dat ik ze graag wil hebben. Rond mijn verjaardag gebruikt hij dat lijstje, hoe efficiënt (en leuk, want het zijn vaak dingen die ik inderdaad mooi vind maar al vergeten was) Huishoudelijke dingen koop ik gewoon, die wil ik nooit 'graag hebben'.

MaximeM

MaximeM

05-01-2009 om 19:15

Net als petr@

Hoi,

Ik weet zelf amper wat ik vragen moet, laat staan dat mijn man het weet. Dus meestal wordt het een lekker luchtje of een bos bloemen ofzo. Het gaat een beetje om het gebaar natuurlijk.

Maxime

Asa Torell

Asa Torell

05-01-2009 om 20:04

Wow polly

Ik vind je plan echt heeeeel erg slim en leuk klinken! Ja houd ons op de hoogte want ik ben enorm benieuwd of het gaat werken!
Hier is het trouwens niet nodig want ik word meestal wel verrast, al is het wel regelmatig met een doe-het-zelf kado als 'bon voor een slipcursus', die ik dan zelf moet regelen (verder ben ik er trouwens wel heel blij mee! Althans, ik moet die cursus nog doen maar verheug me er al wel op). Maar de volgende keer kan het dan weer een sieraad zijn wat we samen gaan uitzoeken. Overigens is het hier redelijk in evenwicht, ik kom zelf ook wel eens met een 'bon voor gereedschapskist' aan.
Nu zijn we overigens niet getrouwd maar voor onze 'zoveeljaarbijelkaar' dag zou ik nooit een kado verwachten, maar gewoon een gezamenlijk plan zoals uit eten gaan. Dat lijkt me veel logischer, het is toch evenveel het feest van allebei.

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.