Off-topic discussies Off-topic discussies

Off-topic discussies

Tango

Tango

23-02-2009 om 22:53

Wat zou je nog eens willen zien op televisie?

Dat schoot me nou te binnen toen ik afgelopen week een fragment van DALLAS langs zag flitsen op tv. Vroeger, toen ik een jaar of 11 was vond ik die serie helemaal het einde! Ik zou graag willen dat ze dat weer eens uitzonden. Ik geloof dat RTL4 weleens met een paar afleveringen is begonnen, maar dat stopte weer heel snel. Jammer hoor. Gelukkig bestaat er YouTube, waar ik allerlei Dallas-fragmenten ontdekte, zwijmel, zwijmel. Maar ja, echt de hele serie weer eens op tv zou nog leuker zijn.
Hebben jullie ook programma's die jullie vroeger geweldig vonden en nog best eens willen zien?

puffnstuff

puffnstuff

23-02-2009 om 23:10

Soap

Confused? You want be after this episode of soap!
En max zond de onedin-line uit, maar helaas stopte ze daar weer snel mee, wil ik ook wel zien. En graag echte goede kluchten.

ilsepilse

ilsepilse

23-02-2009 om 23:15

Roots

heb die serie toen gevolgd als tiener, met Kunta Kinte.

Rembrand

Rembrand

23-02-2009 om 23:42

Hamelen.

En één van de acht met Mies Bouman.
En de serie Angelique die ik als romantische puber toch wel heel erg gaaf vond. ( ik droomde dat ik Angelique was en ontvoerd werd door zo'n stoere donkere man ).
M.

MaximeM

MaximeM

24-02-2009 om 00:31

Swiebertje (niet)

Hoi,

Mijn man kreeg onlangs de complete dvd-box van Swiebertje omdat hij dat vroeger geweldig vond...maar wát een tegenvaller zeg. Tráág...slaapverwekkend die serie en hele dubbelzinnige grapjes de hele tijd (wat mijn man als kind natuurlijk helemaal niet in de gaten had) te flauw voor woorden vond ik het (ik ken Swiebertje alleen van een paar laatste afleveringen, was daar toch net te klein voor)

Uit nostalgie zou ik zelf wel eens een aflevering willen zien van beertje Colargol (ik denk dat ik het wel een minuut uithou ;-)
Verder denk ik dat ik het maar bij nostalgie moet houden, de dvd's die ik van TiTaTovenaar (ik had de toverlantaarn van de albertheijn) en de Berenboot kocht vond ik beiden zo ontzettend tegenvallen, dat ik het maar bij mijn herinneringen van vroeger moet houden.

Maxime

Bastet

Bastet

24-02-2009 om 07:57

Ik zou graag.....

Ik zou graag Centennial nog eens zien!
Groetjes,Bastet

Ja centenial

mooie serie, althans wat ik me er van kan herinneren :-)

En ik zou graag another world nog n keer willen zien, soap waar ik naar keek voordat as the world turns te zien was hier.
En stuif s in! we stuiven allemaal mee, vlug wnat de tent is al vol, we gaan rollebollen.
Heerlijk

gula

Oh ja dynasty

Alleen al vanwege Dex Dexter zou ik Dynasty terug willen zien. Dat diepe keelgeluid....
En verder mag Hill Street Blues wel weer eens herhaald worden.

Tango

Tango

24-02-2009 om 09:04

Mcw was ook leuk ja

Maar bij de flitsende ziekenhuisseries die je nu hebt zal het vast in het niet vallen.
Leuk dat er zoveel reacties zijn!
Sommige kinderprogramma's zou ik ook wel eens willen zien al is het dan alleen maar omdat mijn man altijd zegt dat ze zo leuk waren en ik me er echt niets van kan herinneren. Zoals titatovenaar en Q en Q. Vooral dat laatste zegt me helemaal niets. Nou ja, hij is dan ook 5 jaar ouder.

Bellefleur

Bellefleur

24-02-2009 om 09:10

Veel

Q en Q, omdat ik dat als kind niet mocht zien. En Catweazle. Omdat mijn oudere zussen het daar altijd over hebben, en ik, dat niet mocht zien. En ik zou graag The Holy Grail en Life of Brian van Monty Python willen zien. Omdat... inderdaad ik dat als kind niet mocht zien. En Cheers en inderdaad Hill Street Blues. Omdat ik dat niet mocht zien... Ik moest huiswerk maken... Ach, wat leuk al die jeugdtrauma's.

Och

Volgens mij zijn veel van series nu minder leuk om naar te kijken. Ik denk dat ze nu traag gevonden worden, of zelfs knullig (zoals de ingeblikt lach bij cheers). Het was leuk in die tijd omdat het die tijd was en jij was wie je was. Hoewel....sommige films blijven wel tijdloos.

Tihama

Tihama

24-02-2009 om 10:34

The lost islands

Soap heb ik laatst een aantal afleveringen weer gezien. Best wel leuk, maar niet zo leuk als ik me herinnerde.
Ik zou heel graag The Lost Islands weer eens zien. Een Australische serie over 5 kinderen die na een schipbreuk stranden op een eiland waar de bevolking in de middeleeuwen was blijven hangen. Ik was 13 en zwaar onder de indruk van hoofdrolspeler Jason.
Ik heb de DVD gevonden op een schimmige site, maar ik durf hem eigenlijk niet te bestellen, want vermoedelijk is hij Franstalig.
Q&Q heb ik als DVD-set. Leuk. En een aantal afleveringen van Hamelen ook. Lief.

Dynasty zou ik ook heel graag nog eens willen zien en dan vooral vanwege Dex. Ik had ooit een vriendje die datzelfde stemgelui had. Het is al heel erg lang een ex-vriendje, maar die stem….;-)

Tihama

mem

mem

24-02-2009 om 10:36

Veel is te koop

angelique zag ik laatst in een complete box ( alle 5 de films), en de monty python films zijn al jarengeledenuitgebracht. Voor de mensen die downlaoden is er heeeel erg veel te vinden.
En idd die series van vroeger vallen redelijk vaak tegen

Tirza G.

Tirza G.

24-02-2009 om 12:32

Een beetje onbekende

Duitse serie: Ich heirate(te?) ein Familie. Over een wat oudere man die een gescheiden vrouw (of weduwe?) met kinderen trouwt en dus ineens een gezin heeft. Ik zie die man nog wanhopig naar de kooi met onduidelijk beest (hamster? cavia?) kijken die nu voortaan ook gezellig bij hem komt wonen :-)

O, en alle series met Penelope Keith er in. Good Life, Executive Stress, Next of Kin.......

Tirza

Leuk

MCW vond ik als kind inderdaad erg leuk, dat keken we dan vaak met alle buurkinderen bij een ons thuis en daarna allemaal naar je eigen huis en naar bed. Ik was 7 toen de serie begon...

En ik zag laatst dat ze een nieuwe versie van Beverly Hills 90210 gemaakt hebben en die lijkt me helemaal niks, maar ik bedacht me wel dat ik de "oude" 90210 wel super vond. Zou ik nu waarschijnlijk niks meer aan vinden, maar toch zou ik het nog wel eens willen zien.

bibi63

bibi63

24-02-2009 om 14:00

The glittering Prices (of zoiets....) een BBC serie met Tom Conti uit de jaren 70.
Upstairs downstairs (the family Ballamy).
Groetjes,
Bibi

Nely

Nely

24-02-2009 om 14:13

Deze

medisch centrum west en the dirtwater dynastie zou ik nog wel eens willen zien.

Maylise

Maylise

24-02-2009 om 14:24

Veel

Veel series die hier genoemd zijn zoals hill street blues, cheers en cat weazle zijn de in de afgelopen 10 jaar al herhaald. Cheers vrij recentelijk zelf. Cheers is inderdaad heel leuk. Ik ken de theme tune nog steeds uit mijn hoofd.

Oudere series kunnen denk ik nog steeds erg leuk zijn. Mijn kinderen bijvoorbeeld zitten nog altijd heel gespannen te kijken naar oude series als little house en the A-team.

Ik zou zelf graag MASH weer zien hoewel dat al tig keer herhaald is. Ik twijfel nu of ik de DVDs ga kopen of wacht tot weer wordt uitgezonden. Zo had ik laatst de complete serie van de west wing op dvd gekocht en de week daarna of zo begon RTL4 met het herhalen van de west wing. Dus dat was weer zonde van het geld. Hoewel ik heb nu geen stom rtl4 logo en ik kan eindeloos genieten van Jed, Josh, Sam, Abby, CJ, Toby en natuurlijk Leo!
Dus wie weet koop ik MASH toch maar.

Andere series die ik wel weer zou willen zien: Tour of Duty, the Dukes of Hazzard (ook al vaak herhaald allebei), La rivière espérance, Dallas inderdaad, Space: above and beyond, Earth 2 en Red Dwarf oa.

Maylise

Medisch centrum west

omdat ik daar tot vervelends aan toe in gefigureerd heb ben wel nieuwsgierig hoe ik er toen uit zag :)

MLN

MLN

24-02-2009 om 15:48

En wie kent deze nog?

Luzie, Schrecken der Strasse????? Heerlijke serie over een klein meisje en twee kleipoppetjes die vanalles meemaken. Zat op zondag altijd aan de tv gekluisterd!
Verder idd Dallas en Q&Q (oh wat vond ik dat eng....) maar ook Starsky & Hutch en Stratemaker op Zee of J.J. de Bomshow.
Beertje Colargol ja...........wat een jeugdsentiment!

Jujube

Jujube

24-02-2009 om 15:58

Ravioli

De kinderserie 'Ravioli' vond ik erg leuk. Volgens mij een duitse serie over kinderen die alleen thuis waren een tijd en van het huishoudgeld alleen maar genoeg blikken ravioli kochten zodat ze de rest aan andere dingen konden besteden.
En 'Dick Turpin' vond ik ook erg leuk. Verder 'Upstairs Downstairs' (al genoemd hier, met de familie Bellamy) en een film die 'de boom der kennis' heette, ik dacht Deens

En:

vrouwenvleugel!
Q en Q en Floris heb ik later nog wel eens gezien, dat was wel leuk maar erg traag. Medisch Centrum West heb ik ook met veel plezier gevolgd, daarvan heb ik 3 jaar geleden nog een stel DVD's bekeken. Ik vond het nog steeds leuk!

Kinderserie

Spanning in Slagharen vond ik heel intrigerend en zou ik nog wel eens terug willen zien. Verder the Thunderbirds, maar die hebben we nu volledig op DVD en de kinderen en ik zijn er helemaal gelukkig mee.

Mareld

Mareld

24-02-2009 om 16:30

Dick turpin!

Die serie heb ik op dvd gekocht, super! Het viel me heel erg mee toen ik de afleveringen zag, ik vond het nog steeds leuk. Ook de Zevensprong heb ik op dvd, ook leuk maar wel oubollig. En ik zou graag De Vijf nog eens terug zien. Ik heb die serie óók op dvd, maar dat is een nieuwere serie, niet die uit de jaren tachtig helaas...

MLN

MLN

24-02-2009 om 17:17

En deze nog

Loveboat en Hotel.
Ik dacht dat als ik later groot was, dat ik er dan ook altijd zo mooi en verzorgd uit zou zien. Met juwelen en hoge hakken en mooi haar en zo........
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!!!!!!!!!

reina

reina

24-02-2009 om 18:24

Belle

Belle en Sebastiaan, alleen dat melodietje al. En Kapitein Zeppos.

rosa

rosa

24-02-2009 om 18:28

Ravioli!

Ja, die herinner ik me ook nog. Eindeloze blikken ravioli. Erg leuk.
Catweazle vond ik ook geweldig, en dat is ook nog wel eens herhaald. Maar het meeste is inderdaad te traag voor nu.

rosa

Jaaa vrouwenvleugel!

die vond ik ook erg leuk.

En nog zo'n nederlandse serie met een garage? ik heb geen idee hoe die heet.

Lynna

Lynna

24-02-2009 om 18:38

Lidwientje! vloek komt volgende maand uit!

Bij Bol.com zag ik hem staan, komt op 31 maart uit! Kopen dus:-)

Jade

Jade

24-02-2009 om 18:49

Oh ja,

Tirza: "O, en alle series met Penelope Keith er in. Good Life, Executive Stress, Next of Kin......."

Daar ben ik ook een absolute voorstander van.

´Centenial´ wil ook wel weer eens terugzien, evenals ´Lin Chung´ (weet niet precies of het zo heette)

´The Bionicle man´ en ´The Bionicle woman´ zou ik ook wel weer eens willen zien (om dan te beseffen hoe oudbullig die series waren;-))

Charlie´s Angels, MCW, Dynastie, Dallas, ´V´, ´Sandokan´, ´Angelique´....

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.