Ben jij eigenlijk voorbereid op het ouderschap en je baby? Dit kun je doen
Relaties Relaties

Relaties

Stefanie

Stefanie

10-08-2017 om 20:36

Nieuwe vriend is al getrouwd

Ik date al een tijdje met een man, we hebben ook al een paar keer sex gehad, maar nu ben ik er achter gekomen dat hij getrouwd is en kleine kinderen heeft.

Natuurlijk heb ik er een punt achter gezet.

Heeft iemand dit ook meegemaakt?


Margreet

Margreet

10-08-2017 om 23:12

Stefanie

Wat goed van je dat er meteen een punt achter hebt gezet. Lijkt me evengoed heel moeilijk voor je want je was wel verliefd. Heel integer hoor. Petje af.
Ik heb het meegemaakt maar ik denk heel anders: man in kwestie had kinderen maar was open over het contact met mij. Zijn vrouw had al anderhalf jaar een ander. Ze waren nog getrouwd. Ik heb toen gezegd dat hij eerst maar zaken thuis moest afhandelen (en daarbij rekening moest houden met het feit dat ze drie kids hadden en dat als zij er nog voor wilde gaan, het verschil tussen haar en mij wel drie kinderen was.
Maar zij wilde die minnaar niet kwijt, dus ze zijn gescheiden en daarna is hij met mij gegaan. Maar hij kreeg dus wat met mij lang nadat zij al voor een ander had gekozen.

Vreemdganger.

Je date was een vreemdganger, daar zijn er meer van dus meer mensen zullen dit meegemaakt hebben.

Op de datingsites stikt het van de getrouwde mannen, ze houden van lezen en wandelen. Misschien ook wel getrouwde vrouwen, het zal.
Tja, wat moet je ermee? Vreemdgaan is geen schokkend wereldnieuws verder.
Eigenlijk alleen vervelend voor degene die bedrogen wordt, maar die wordt vaak vergeten in de hitte van de strijd.

Margreet

Margreet

10-08-2017 om 23:23

Wil40

Stefanie is toch zelf ook bedrogen door hem?

Misschien Margreet.

In ieder geval is ze voorgelogen.
Als hij tijdens zijn buitenechtelijke relatie met Stefanie ook sex had met zijn echtgenote is ook Stefanie bedrogen.

Aagje Helderder

Aagje Helderder

10-08-2017 om 23:59

Nou Wil

Als je met iemand date en seks hebt die, zonder dat jij het weet, gebonden is, dan word jij net zo goed bedrogen. Ongeacht of die ander ook nog seks heeft met zijn eigen partner. Hij laat je dan namelijk in de waan dat jij de enige voor hem bent. Terwijl hij in werkelijkheid van twee (mss nog meer) walletjes eet. Vind ik dan.

Aagje

Margreet

Margreet

11-08-2017 om 00:01

nou Wil40

Ook als hij geen seks met zijn vrouw had, vind ik dat Stefanie bedrogen is. Als je denkt met een leuke vrijgezel te vrijen en hij blijkt dan gebonden, dan noem ik dat bedrog.

margreet

margreet

11-08-2017 om 00:01

aagje

tegelijk gepost

Jullie hebben gelijk. Hij heeft ook Stefanie met opzet voorgelogen, bedrogen dus.

Kaaskopje

Kaaskopje

11-08-2017 om 08:56

Sommige mannen zijn daar nogal makkelijk mee

Vroeger heb ik een aantal keer meegemaakt dat mannen getrouwd bleken te zijn. Het gaat sommigen heel goed af om dat 'detail' weg te laten. In zo'n geval vind ik dat je je als inmiddels ex-vriendin niet schuldig hoeft te voelen over wat al gebeurd is, maar wel als je er dan mee doorgaat. Jij bent er niet mee doorgegaan, complimenten daarvoor, maar in mijn ogen ook zoals 'het hoort'. De ervaring is een bittere pil, maar hij is het niet waard (voor jou dan) om lang verdriet over te hebben.

Datester

Datester

11-08-2017 om 10:10

Getrouwde man op datingsite

Toen mijn dochtertje nog klein was had ik een date met een man via een site. Ik moets oppas regelen om een afspraak met hem te maken, best een gedoe. De nacht ervóór mailt hij me om 4:00 uur dat hij niet kan, of ik hem wilde bellen. Volgende dag ging het ongeveer als volgt:
Hij: er was iets met mijn ex
Ik: waar woont ze?
We wonen nog bij elkaar
Wanneer denk je weg te gaan dan
Weet ik niet
Weet je zeker dat je van haar gescheiden bent?
Uh....
Hij: zullen we een nieuwe afspraak maken?
Ik: nee, ik wil het hierbij laten
Hij: waarom?
Ik: ik wil geen man die me 's nachts mailt om een afspraak af te zeggen terwijl ik een oppas zit te regelen. Bovendien ben je niet beschikbaar.
Hij: dat respecteer ik
Ik: jij respecteert mij helemaal niet
Enz

Brrr.... Ik had al nooit moeten bellen natuurlijk, ik griezel er nog van. Dat was jaren geleden. Gelukkig heb ik nu, ook via een datingsite, een man ontmoet waar ik een hele leuke relatie mee heb en die mij wel degelijk "respecteert". Met daten leer je heel veel over jezelf en over anderen. Ook dingen die niet leuk zijn. Let op hoe hij reageert, dat is belangrijker dan al die mooie praatjes in een profiel of bij een eerste date. En let ook vooral op hoe jij je voelt bij zijn reactie. Voelt het niet goed, wegwezen dan! Hoe graag je ook een relatie wil. Er komt altijd wel weer een ander.

Mannen op zolderkamers

Je zal ze de kost geven, mannen die alvast een account aanmaken op een datingsite. Vanaf de zolderkamer van de echtelijke woning een beetje zitten te chatten met andere vrouwen, terwijl hun vrouw in de kamer tv zit te kijken. Mannen die wel het voornemen hebben om weg te gaan, als ze ten minste een veilige oversteek kunnen maken. Ze kijken vast hoe ze in de markt liggen, leuker om daar mee bezig te zijn dan met de praktische regeldingen. In ieder geval is de tekst steevast dat hun huwelijk niks meer voorstelt.

Je kunt hooguit alert zijn. Of het op de man af vragen. Dan wordt verzwijgen liegen en dat is voor veel mannen ook wel lastig. Er zijn er overigens ook genoeg die er open over zijn, dan heb je in ieder geval de keuze om er niet op in te gaan. Wel echt rot wat je is overkomen...

Deetster

Deetster

18-08-2017 om 11:10

Yep

In mijn datingsite-periode is me dat inderdaad meer dan eens overkomen. Bij de eerste hadden we een afspraak gemaakt. We hebben vooraf een week bijna voortdurend geappt. Ook 's avonds. 10 Minuten voor onze afspraak zei hij dat het later werd en heeft me daarop geblokkeerd en verdween ook van de datingsite. Via Facebook kon ik hem met mijn eigen account niet vinden, maar mijn vriendin wel. En ja hoor: met een leuk gezinnetje.

Daarna heb ik nog 2 mannen gedate die alleen door de week tijd hadden. Met de ene zou ik het weekend doorbrengen, maar op vrijdag moest hij plotseling weg naar zijn vader in zijn geboortestad. Ik hoorde dan niets van hem tot maandagmorgen. Het volgende weekend moest hij weer "onverwacht naar zijn vader". En weer taal noch teken. Tot ik maandagmorgen de melding kreeg dat hij daar zijn jeugdliefde tegen het lijf was gelopen en het was weer helemaal als vroeger volgens hem. Vond het wel heel vindingrijk.

De laatste heeft het spelletje langer volgehouden. Maandenlang intensief contact, maar omdat hij politieman is (dat klopte wel), had hij nooit meer tijd dan een paar uurtjes. Veel beloftes over dat het snel zou veranderen en ziekelijk jaloers als ik met vrienden uitging. Toen brak de zomervakantie aan. Hij werd zogenaamd 2 weken uitgezonden naar Zuid Amerika en was onbereikbaar. Hoe dom kan men dan zijn om in een online gastenboek van een Oostenrijks pension te bedanken voor de fijne tijd die hij en zijn gezin daar hadden?

Dus inderdaad, het wemelt van de getrouwde mannen op zulke sites. Ze hadden trouwens alle 3 in hun status vermeld dat ze gescheiden waren.

Sfera Sleutelbeen

Sfera Sleutelbeen

18-08-2017 om 15:20

Deetster

Ik zie er een tv-serie in. Jij hebt al genoeg stof voor drie afleveringen!

Deze is het grappigst: Hij werd zogenaamd 2 weken uitgezonden naar Zuid Amerika
Dat geloofde je toch niet?

verhuiswagen

verhuiswagen

18-08-2017 om 16:54

Ik kan ook een boekje open doen

Nu achteraf kan ik met mijn huidige vriend smakeloos lachen om alle malle dingen die ik meegemaakt heb tijdens het daten. En hij net zo goed! Zo grappig, hilarisch. Mijn vriendinnen zeiden toen ook; schrijf het op, het wordt een bestseller.
Tijdens de gesprekjes (chatten) op diverse datingsites had ik vaak al heel snel door dat de heren nog gebonden waren. Sommgen zeiden ook; we gaan uit elkaar maar wonen nog wel in een huis samen. Oh ja, en we slapen ook nog in 1 bed. Nou daaaaaaag. Bij twee personen ben ik er pas na de eerste date achter gekomen. Was t ook gelijk afgelopen. Het is bij mij nooit zo erg geweest dat ik hoteldebotel was en toen bleek hij niet beschikbaar. Eerder veel wanhopige mannen die woest werden als je niks met ze wilde, of vooral als je niet wilde afspreken om op z'n minst sex te hebben. Moest ik dan een reden hebben waarom ik dat niet wilde. Nou meneertje, ik hoef helemaal geen reden op te geven, ben aan jou geen verantwoording verschuldigd. Snapten ze niet.
Ik draaide het vaak een beetje om en maakte de opmerking dat ik eerst wilde trouwen. En dat wilde hij toch ook? En weg waren ze hahahaha.
Ik hoop Stefanie dat er snel een moment komt dat je smakelijk kunt lachen om deze man.
En ik ga me eens bezinnen of ik al mijn date-perikelen eens op ga schrijven. Zit wat in natuurlijk.

Sally MacLennane

Sally MacLennane

18-08-2017 om 17:10

hou op schei uit

Datingsites... Mij zien ze er niet meer. Als volle vrouw ben je om te beginnen al een geliefd type voor BDSM-feestjes. Nou, ieder zijn plezier maar dat is niet mijn tak van sport.

Had ik uiteindelijk een heel leuke meneer aan de haak geslagen, er was een dikke "klik" en na de eerste afspraakjes op neutraal terrein kwam hij bij mij koffie drinken, want bij hem kon niet wegens verbouwing (toen had ik al een alarmbel moeten horen).

We maakten plannen om binnenkort een weekendje weg te gaan, maar toen werd zijn zeer bejaarde moeder ziek, aflopende zaak, zei hij. Gelukkig was er nog niks besproken. Vanzelfsprekend had zijn moeder alle aandacht nodig dus ik stuur hem regelmatig een "sterkte, ik denk aan je, kusje"-SMSje (dit was nog in de pré-smartphone-tijd).

Enkele dagen later krijg ik een telefoontje van een nijdige mevrouw: wat ik van haar man wilde...

Gelukkig geloofde ze in mijn onschuld, maar ohhh, wat voelde ik me voor schut staan

Ik leerde dat er in datingland veel kaf tussen het koren zit. Oh ja, ik ken succesverhalen, maar ik ken nog veel meer verhalen die pijnlijk waren. Ik weet niet of het erger is naarmate je ouder bent, maar er lopen heel wat idioten en vreemdgangers rond.

Nou, ze zoeken maar een ander maar ik heet geen Truus!

Ad Hombre

Ad Hombre

18-08-2017 om 18:17

Moeten jullie vrouwen

..maar niet zo moeilijk doen. Als er op die sites nou genoeg getrouwde vrouwen die in waren voor een avontuurtje erbij hoefden die mannen niet te jokken. Misschien zijn ze wel begonnen met een profiel waarin eerlijk stond dat ze getrouwd waren, maar als je dan 0 reacties krijgt kan ik me voorstellen dat ze een beetje gaan jokken, of, anders gezegd, dat alleen de jokkers overblijven.

Ginny Twijfelvuur

Ginny Twijfelvuur

18-08-2017 om 18:55

Wat ben je toch een bijzondere man....

Wij OudersOnline vrouwen houden nu eenmaal van monogame relaties. Dat schijnt je nogal te hinderen, lijkt het.

Ginny Twijfelvuur

Ginny Twijfelvuur

18-08-2017 om 19:00

Enne

Voor al die overspelige types zijn er zat sites en méér waarmee ze zonder te liegen aan hun trekken kunnen komen (pun intended).
Nergens voor nodig dus om dit onder valse voorwendselen proberen te doen. De cheape cheaters....

Ad Hombre

Ad Hombre

18-08-2017 om 19:29

Ginny

Seriele monogamie is geen echte monogamie.

Ginny Twijfelvuur

Ginny Twijfelvuur

18-08-2017 om 22:21

Dat, Ad

Is van hetzelfde niveau als: jij bent vegetariër? En je draagt wel leren schoenen???
Maar goed, jij je zin. Wij OudersOnline vrouwen houden van monogame relaties, desnoods serieel.

Wat ben jij dan bij voorkeur? Een bigamist?

Ad Hombre

Ad Hombre

19-08-2017 om 08:14

Ginny

Seriele bigamie is natuurlijk hetzelfde als seriele monogamie. Die mannen en vrouwen op die datingsites verschillen dus maar in een ding. De een is serieel de ander parallel bigaam.

En ze liegen op verschillende manieren op zo aantrekkelijk mogelijk over te komen voor de andere partij. Over leeftijd, over looks, met lagen make up, met oude foto's en, ja, met hun mate van beschikbaarheid, precies wat de andere partij wil horen.

De ene partij zoekt jong en mooi, de andere beschikbaarheid en volledige toewijding.

Ik ben gewoon monogaam, maar dat heb ik jullie al zo vaak verteld. Mij kom je niet tegen op zo'n site.

Sally MacLennane

Sally MacLennane

19-08-2017 om 08:15

Oké

Volgens Ad Hombre is het normaal dat een man een avontuurtje wil. Mijn ex dacht daar ook zo over, ontdekte ik na mijn scheiding. Gek genoeg was hij ook erg jaloers ingesteld.

Maar oké, blijkbaar horen mannen gewoon hun avontuurtjes te hebben en moeten wij vrouwen niet zeuren en hen dat gewoon gunnen.

Maar dan nog kies ik ervoor niet de Truus te zijn waarmee meneer zijn avontuurtjes beleeft.

Ad Hombre

Ad Hombre

19-08-2017 om 08:39

Sally

"Volgens Ad Hombre is het normaal dat een man een avontuurtje wil."

Een man, een vrouw, iedereen heeft wel eens behoefte aan wat avontuur. Je ziet het hier in ieder geval regelmatig langskomen, gekoppeld aan enorme verontwaaardiging die een beetje in tegenspraak lijkt met hoe vaak het voorkomt, hoe 'normaal' het dus blijkbaar is.

"Mijn ex dacht daar ook zo over, ontdekte ik na mijn scheiding."

Kijk, jij ook, heel normaal dus...

"Gek genoeg was hij ook erg jaloers ingesteld."

Gek ja, maar tegelijkertijd blijkbaar ook heel normaal, met name onder de dames hier. Maar gek genoeg noemen ze dat dan niet jaloezie, en ze moedigen elkaar vaak aan om er zo diep mogelijk in te zwelgen.

"Maar dan nog kies ik ervoor niet de Truus te zijn waarmee meneer zijn avontuurtjes beleeft."

Niemand zal je dwingen, maar hou er wel rekening mee dat ze je in proberen te palmen met zoete praatjes. Want sommige mannen zijn daar erg goed in en sommige vrouwen zijn er erg gevoelig voor. Wat mij betreft krijgen ze allebei wat ze verdienen.

Sally MacLennane

Sally MacLennane

19-08-2017 om 08:54

"iedereen"

"Een man, een vrouw, iedereen heeft wel eens behoefte aan wat avontuur."

Iedereen?

""Mijn ex dacht daar ook zo over, ontdekte ik na mijn scheiding."

Kijk, jij ook, heel normaal dus..."

Ik ook? Volgens mij begrijp je iets niet. Mij valt vast wel e.e.a. te verwijten, maar vreemdgaan in een relatie, zelfs het denken aan de mogelijkheden om dat te doen, is mij volkomen vreemd. Ik heb namelijk ooit een belofte van trouw gedaan. En die heb ik heel serieus genomen.

Ben je van plan je daar niet aan te houden, doe die belofte dan niet.

Ad Hombre

Ad Hombre

19-08-2017 om 09:14

Sally

Ik heb die belofte nooit gedaan maar ik hou me er toch aan. Da's pas stoer.

mannen

Ik denk dat veel vrouwen best een avontuurtje zouden willen hebben. Ik denk dat ze dat vaak niet doen vanwege maatschappelijke druk. Een vreemdgaande vrouw wordt stuk harder veroordeeld dan vreemdgaande man.
Bovendien denk ik dat reacties van hun bedrogen echtgenoten ook niet mis is. Veel mannen voelen zich enorm in hun mannelijkheid aangevallen als hun vrouw naar een ander kijkt.
Dus Ad, jullie mannen maken het ons vrouwen die niet per se monogaam zijn, ook niet makkelijk.

Ginny Twijfelvuur

Ginny Twijfelvuur

19-08-2017 om 13:11

Misschien ook Alkes

Maar wat ik onder mijn vriendinnen beluister, als we het er wel eens over hebben, is dat vrouwen ook met het oog op de kinderen daar niet aan beginnen. Wij denken wat meer vooruit zeg maar.
Of met andere lichaamsdelen....

Wat mij zo stoort, en wat Ad ook een beetje laat doorschemeren, is de man die vindt dat ie gewoon recht heeft op z'n avontuurtje, want hij is zo lekker belangrijk en hij werkt zo hard.

Inderdaad, Sally, beloof dan geen huwelijkse trouw (of exclusiviteit of whatever Ad), als je vindt dat je je daar niet aan hoeft te houden.

Ad Hombre

Ad Hombre

19-08-2017 om 13:19

Alkes

Dit beroemde onderzoek geeft al aan dat er iets niet helemaal in evenwicht is:

https://www.psychologytoday.com/blog/insight/201009/how-college-students-respond-being-propositioned-sex

De vraag is of dat dan biologie is of dat de vrouwen (en mannen) dit er vanaf hun geboorte ingeramd krijgen. Vreemdgaande vrouwen krijgen er op dit forum trouwens ook flink van langs valt me op.

Een andere vraag is natuurlijk wat je precies onder vreemdgaan moet verstaan. Af en toe seks (no-strings-attached) met een ander? Swingen in een parenclub? Langdurige geheime parallele verhoudingen waarbij de vreemdgaander aan beide partijen doet voorkomen dat hij (of zij) eigenlijk voor hem/haar kiest. Dat maakt nogal wat uit.

Zodra mensen tegen elkaar uitgespeeld worden vind ik het persoonlijk te ver gaan. Daar zou ik verre van blijven. Een beetje seks on-the-side vind ik niet zo spannend.

Je leest wel eens dat mensen hun partner als hun maatje zien, maar vervolgens willen ze hem of haar wel volledige exclusiviteit op seksueel gebied opleggen. Ik vind dat niet zo bij elkaar passen.

40er

40er

19-08-2017 om 17:04

Jezelf eerst voorstellen, dan is het geen vreemdgaan...

Ginny

Feit dat je niet monogaam bent hoeft geen enkel gevolg voor de kinderen te hebben. Wel de manier hoe we daarop reageren.

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.