Vakantie en uitjes Vakantie en uitjes

Vakantie en uitjes

Rixt

Rixt

20-08-2019 om 16:16

Artis en Nemo

We zijn van plan deze week een dagje naar Amsterdam te gaan voor een bezoek aan Artis en aan Nemo, de kaarten hebben we al. Wat is prettiger in de ochtend naar Artis en in de middag naar Nemo of andersom? En is parkeren in de buurt, misschien in het midden van beide, te doen en waar dan? En waar kun je lekker lunchen in de buurt? Het liefst met lunchkaart op internet.

Triva

Triva

20-08-2019 om 16:42

nemo eerst

Nemo kan zo druk zijn dat je nergens bij kan, dus die eerst, dat is in een dierentuin veel minder van belang (tenzij artis eerder open gaat en/of eerder sluit)

Wel wat veel

Artis EN Nemo op 1 dag vind ik wel wat veel.
Misschien is het handiger dat je dan ook niet nog eens ergens anders gaat lunchen.
Je kunt in beiden lekker, en gezond, eten. In NEMO kun je ook eigen lunch meenemen.

https://www.parkeren-amsterdam.com/anne-frankstraat
Deze parkeergarage is in de buurt. Het is wel hoogseizoen, dus misschien is het handig om heel vroeg te gaan en dan eerst ergens te gaan ontbijten.
https://www.cafewaterloo.nl/openingstijden/

Rixt

Rixt

20-08-2019 om 17:05

AnneJ

Bij Nemo zijn we al eens geweest, dus is in een ochtend wel te doen denk ik. En een paar uurtjes in een dierentuin is hopelijk wel genoeg. We hebben de kaartjes gekregen en die moeten voor eind september gebruikt zijn en om daar twee keer voor naar Amsterdam te rijden is wat teveel van het goede.

specht

specht

20-08-2019 om 17:35

Artis openingstijden

In augustus is Artis ook elke zaterdagavond open.
Misschien ook nog een idee.

buurtbewoner

buurtbewoner

21-08-2019 om 14:31

parkeren

Parkeren kun je het best op het parkeerterrein van Artis doen, met de toegangskaarten krijg je enorme korting (zoek even uit op de website hoe dit precies werkt). Parkeren in de buurt is ontzettend duur.

Ik zou ook Artis als tweede doen. Sluit doordeweeks pas om 18u00, en ze zijn niet heel strikt daarmee, als je er eenmaal in bent kun je rustig aan doen.
Nemo kan ontzettend druk zijn, lekker om daarna buiten te zijn. Artis is vooral een heel mooie tuin.

Rixt

Rixt

26-08-2019 om 20:14

Geweest

We zijn vrijdag geweest, eerst bij Nemo, maar daar waren de kinderen snel klaar, ze hadden een paar dingen bedacht die ze nog een keer wilden doen. De vorige keer dat we er waren was het er rustig genoeg om alles uitgebreid te doen en te beleven. Na Nemo hebben we lekker geluncht bij een eetcafé en daarna naar Artis. Al met al een geslaagde dag.

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.