Home » Opinie

Opinie

Martin Cleaver, een Britse vertaler die in Nederland woont, stoorde zich aan een intercultureel akefietje op de Christelijke school van zijn kinderen
Opinie
23-02-2007
Martin Cleaver
Is een moederschapsverlof van een jaar nu wel of niet okee?
Opinie
24-11-2006
Martine Borgdorff
Wat moet je nou, als je alle controle over je kind verloren hebt?
Opinie
10-11-2006
Wilma Vogels
Moet je altijd kiezen tussen kinderopvang en thuisblijven voor de kinderen? Nee, het kan ook anders.
Opinie
05-11-2006
Martin Pikaart
Opeens willen alle politieke partijen een taaltoets voor peuters. Prima.
Opinie
29-09-2006
Ellen Gerrits
Hogescholen en universiteiten moeten meer rekening gaan houden met studerende moeders, vindt Annemiek de Jong. Dat vergroot de kans op afstuderen.
Opinie
07-07-2006
Annemiek de Jong
Hoe voorkom je dat kinderen te veel gaan drinken?
Opinie
07-07-2006
Haske van der Vorst
Dick Jansen, wethouder van Onderwijs in Amsterdam, gaat frontaal in de aanval tegen minister van der Hoeven en bestrijdt de negatieve beeldvorming ov
Opinie
10-02-2006
Dick Jansen
Minister Verdonk doet alsof we alleen nog maar Nederlands mogen spreken in dit land. Maar zo leren allochtone kinderen nooit goed Nederlands.
Opinie
03-02-2006
Nadia Eversteijn
Je kunt stickers plakken en goed gedrag betalen met klinkende munt. Soms heeft dat snel effect.
Opinie
16-12-2005
Justine Mol

Pagina's