Het bijzondere verhaal van Belle: "Ik vergat even dat ik leukemie had"

De CliniClowns waren het lichtpuntje van Belle toen ze 3 jaar lang elke dag chemotherapie kreeg.

Zware chemo’s, ziekenhuis in, ziekenhuis uit. Leukemie zette het leven van Belle (7) op zijn kop. Inmiddels gaat het gelukkig weer goed met haar, ze is genezen verklaard.

Belle en haar moeder Sietske kijken met warme herinneringen terug op de momenten met de CliniClowns in die periode. "Tip en Pom waren zo belangrijk voor haar. Ik denk dat ze haar periode in het Radboud misschien zelfs wel een beetje leuk hebben gemaakt. Ondanks alle toestanden waren zij echt haar lichtpuntje. De CliniClowns hebben alles dragelijker gemaakt."

Een zorgeloos moment met de CliniClowns zorgt voor afleiding en plezier. Dat laat zorgen, angst en stress even naar de achtergrond verdwijnen. En dat is juist nu zo belangrijk. Er zijn nog veel zieke kinderen in Nederland die zich eenzaam of bang voelen. CliniClowns wil ook deze kinderen een onbezorgd moment geven.

Lees verder: Hier lees je het heftige en ontroerende verhaal van kleine Suze van 8, die doodziek was en twee maanden op de IC lag. De CliniClowns waren haar lichtpuntje. 

Wil je meer weten over CliniClowns of CliniClowns steunen, zodat zij meer zieke kinderen en kinderen met een beperking een glimlach kunnen bezorgen? Ga naar www.cliniclowns.nl

Er zijn nog te veel zieke kinderen als Belle, die eenzaam of angstig de dag doorbrengen. CliniClowns wil er ook voor hen zijn. Geef jij deze kinderen een onbezorgd moment? Sms CLOWN naar 4333 en steun CliniClowns met € 3 per sms. 

Banner CliniClowns