Check onze 10 slimme tips om geld te besparen op je volgende gezinsvakantie
Seksualiteit Seksualiteit

Seksualiteit

Saaie seks en te weinig seks in huwelijk met baby


Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.
Pennestreek

Pennestreek

26-03-2018 om 22:39

Emotioneel onvolwassen

Die conclusie hadden we al eerder getrokken. Troll denk ik (helaas) toch niet...
Mv1, zoek alsjeblieft hulp voor jezelf. Word volwassen. Je kind heeft in ieder geval 1 volwassen ouder nodig...

Nozine

Nozine

27-03-2018 om 09:32

Tijd voor afsluiting lijkt mij, ja jij ook Mv1

Het zou een idee voor forumbeheer kunnen zijn om dit topic op slot te zetten. Het lijkt wel een doel op zich te worden om 1000 reacties te krijgen, omdat er werkelijk op geen enkel gebied vooruitgang is te zien.

Het is triest als iemand niet gelukkig is. Soms is het wat het is, door bepaalde omstandigheden, maar als de situatie veranderd kan worden, maar je vindt het comfortabeler om dat niet te doen, is dat ook een keus. Eentje die je van jezelf moet accepteren en daar verder niet over moet klagen, ook al heb je momenten dat je ongelukkig bent. Dus maak een eind aan deze relatie, kies voor jezelf en geef de toekomst de kans om iemand anders te ontmoeten die aan jouw behoeftes kan voldoen, of accepteer dat je met deze man nooit meer seks zult hebben, maar dat beter is dan scheiden. Als je er dan vervolgens niet iets moois van weet te maken, vrees ik ook voor het geluk van jullie kind. Kinderen hebben onzichtbare antennes, die onzichtbare signalen op kunnen vangen, zeker als het in zijn eentje is. Zoals de situatie nu is, blijft jullie kind de enige, die in zijn eentje volop in jullie aandacht staat en in het ergste geval zelfs als praatpaal gebruikt gaat worden door jou en mogelijk ook je man. Zo'n kind is later rijp voor therapie.

Marsja

Marsja

27-03-2018 om 14:50

Lijkt me niet Nozine

Hoewel ik ook vind dat Mv1 niet verder lijkt te komen dan posting 1, is het op slot zetten van een draad wel erg rigoreus. En op grond waarvan moet dat bepaald worden? In 'relatie' loopt een draad 'verder na ontrouw' die mensen zijn al aan 2700 berichten. En veel mensen zitten daar ook nog met dezelfde dilemma's als in het begin. Misschien heel logisch vanuit hun situatie maar voor Mv1 kunnen haar keuzes wellicht net zo legitiem zijn. Wie kan dat beoordelen? niemand toch? Nee het enige is als je er tabak van hebt, gewoon niet meer reageren. En dat gebeurt dus ook: de oudgedienden uit dit draadjes worden steeds kortaffer of blijven weg.
En ja Mv1 daarover zou je je achter je oren kunnen krabbelen en introspectief kunnen zijn. Maar ik denk dat je dit pas weer leest na weer eens een mislukte vrij poging volgend weekend?

Ik kap er in ieder geval mee hier te reageren totdat ik daadwerkelijke stappen hoor van jouw kant.

Mijntje

Mijntje

27-03-2018 om 15:12

eigenlijk

vind ik dit niet kunnen: schrijfster moet haar leven beteren anders mag ze niet meer posten? Eerst moeten we de juiste stappen lezen voordat we nog reageren?..
Ik denk dat ze in theorie ook wel weet wat te doen, maar ze is daar gevoelsmatig nog niet over uit. Dan kan je wel in haar oor gaan tetteren en roepen dat ze onvolwassen bezig is, maar dat vind ik toch wel denigrerend.
Dus ik vind het prima dat TS hier haar vertwijfeling kwijt wil.
De enige aan wie ze zich 'moet verantwoorden' is zij zelf. Of haar kind later, maar die is nog zo klein, die heeft niet meteen een jeugdtrauma hiervan

Ad Hombre

Ad Hombre

27-03-2018 om 16:47

Mijntje

Het is geen 'schrijfster', het is gewoon een man die het leuk vindt om dat draadje zo lang mogelijk uit te spinnen. Het is niet de eerste keer dat we hier dit soort types tegenkomen, maar ze worden wel steeds subtieler, dat moet ik ze toegeven.

Maar als jij het leuk vindt om je invoelend vermogen te verspillen aan iemand die je alleen maar aan het lijntje probeert te houden, be my guest. Lees anders de hele draad nog eens door, het is een constant herhalende litanie.

Marsja

Marsja

27-03-2018 om 17:12

Mijntje

Gedeeltelijk met je eens: ik vind het ook niet kunnen iemand een schrijfverbod op te leggen, zoals ik ook tegen Nozine zei. Maar dit "Eerst moeten we de juiste stappen lezen voordat we nog reageren?.." is mijns inziens onzin. Je bent toch niet verplicht te reageren? Je mag toch zeggen 'nou ik doe niet meer mee aan een iets waarvan ik ervaar dat mijn postings geen bijdrage leveren"? Sterker nog: ik heb het gevoel dat er hier over kunnen spuien, de situatie in stand houden en ik wil daar niet aan mee werken. Dat is mijn goed recht.

Nozine

Nozine

27-03-2018 om 17:30

Topic sluiten

Ja, dat was meer een kreet van frustratie, ik geef het toe. Daar ga ik niet over .

Ginny Twijfelvuur

Ginny Twijfelvuur

27-03-2018 om 20:35

Nou weet je

Het is eigenlijk niet zo moeilijk.
Wie denkt dat ie nog iets toe te voegen heeft blijft reageren. En de rest haakt af.

Ikzelf ben heb dat al een hele tijd geleden gedaan. Zou niet weten wat ik nog kan toevoegen, en ook een beetje omdat ik Ads scenario niet uitsluit. De beginpostings helpen daarbij inderdaad ook niet.

Als het mv1 helpt (op welk front dan ook) om hier te schrijven: prima toch. Gelukkig ga ik daar namelijk over. Ik ga alleen over wat ik lees en waar ik op reageer.

Mamavan1

Mamavan1

29-03-2018 om 18:17 Topicstarter

Groot gelijk

Jullie hebben gelijk. Er is totaal geen vooruitgang. Diep van binnen besef ik me dat heel goed. En dat mensen zelfs twijfelen of dit wel echt is laat zien hoe triest mijn leven is. Keuze is simpel; weggaan of blijven en situatie accepteren. Ik kies voor blijven en accepteren. Ik ben gewoon nog niet aan scheiden toe. Ik moet dan ook niet klagen. Het is fijn om het hier van me af te schrijven maar daar is het forum eigenlijk niet voor bedoeld. Men komt hier om adviezen en suggesties te krijgen, niet om te klagen.

Jongens, bedankt. Ja ook voor de wat 'hardere' reacties

Pennestreek

Pennestreek

29-03-2018 om 19:31

Ik blijf vinden

Dat er een derde optie is, namelijk er wat aan (proberen te) doen. Waarmee ik niet bedoel dat je niets gedaan of geprobeerd hebt, maar ik denk dat je het anders aan kunt pakken. En ik ben daar niet de enige in.

Als je over een tijdje dit draadje nog eens leest valt er misschien alsnog een muntje. Je kunt boodschappen pas plaatsen/iets mee doen als je eraan toe bent.

Maar echt, er is een andere weg die je in kunt (moet?) slaan, ooit.

jannie

jannie

30-03-2018 om 00:51

En ik blijf van mening

dat het erg makkelijk praten is naar ts, en makkelijk oordelen.
Wat mij betreft volkomen onterecht, want ja, ze staat stil, maar ja, dat is zoals de meeste mensen leven. Alleen hebben wij mensen dat van onszelf vaak niet zo door maar zien we dat des te beter van een ander.

Mamavan1

Mamavan1

30-03-2018 om 06:59 Topicstarter

Ze hebben wel gelijk

Ook dat ik hier kom klagen is eigenlijk voor de situatie niet goed. Want ik kan het dan ergens kwijt. Nu houd ik het voortaan voor me, dan moet het een keer eruit en wellicht dat mijn man en ik een echt gesprek kunnen houden.

Ginny Twijfelvuur

Ginny Twijfelvuur

30-03-2018 om 13:08

Nog 1 poging

Jullie moeten samen in praattherapie.
Zonder communicatie kom je er niet.

Marsja

Marsja

30-03-2018 om 13:09

Mv1

Maar als je dat ergens kwijt kunnen nou eens combineert met het tegen iemand zeggen die je helpt stappen te ondernemen of iets duidelijk te krijgen? Zoals een therapeut? Al is het maar hoe je tot een echt gesprek kunt komen met je man...

Lara

Lara

30-03-2018 om 13:24

communicatie met je vriend

Ginny schreef:
Nog 1 poging
Jullie moeten samen in praattherapie.
Zonder communicatie kom je er niet.

Precies.

En daar zou ik aan willen toevoegen: kennelijk lukt het jou/jullie keer op keer niet een ECHT gesprek (met diepgang, niet oppervlakkig met 1 opmerking en 1 reactie) te voeren.

DUS: zoek daar nou echt een derde bij om dat gesprek een keer wel echt te voeren.

Wat houdt je tegen om tegen je vriend te zeggen dat je niet gelukkig bent over hoe het nu gaat en dat je merkt dat jullie samen er niet een gesprek over willen voeren, dus dat je dat ECHT met iemand anders erbij wilt doen. Met als doel dat het weer fijner wordt tussen jullie en jij weer gelukkig bent.
Hij zal het toch niet fijn vinden als jij ongelukkig bent?

Maar wel serieus brengen dat dit is wat jij wilt. Niet voorzichtig vragen als een schichtig konijn.

Marsja

Marsja

30-03-2018 om 13:39

Maar Lara

Ze heeft toch al een paar keer geprobeerd haar man mee te krijgen. Ook stellig. Hij wil gewoon niet. Hij heeft geen probleem

Marsja

Marsja

15-05-2018 om 16:01

Mv1

Hoe is het met je? Zijn er al ontwikkelingen? Of durf je niet meer te posten hier na alle preken?

Mamavan1

Mamavan1

16-05-2018 om 18:56 Topicstarter

Gaat wel

Hoi Marsja,

Het gaat. We zijn nog steeds samen. Seks is denk ik 1x in de 4 weken. Maar gek genoeg vind ik het niet erg. Heb zelf ook geen zin meer. Neem zelf ook geen initiatief, vind wel goed zo. Weet niet, als ik er zo over typ merk ik dat ik gewoon moe ben. Geen zin meer heb me hier druk om te maken. Praten heeft geen zin gehad, hulp wil hij niet. Dus heel simpel voor mij: weggaan of blijven en accepteren. En voor nu accepteer ik het, vind wel prima zo. Verder gaat het goed, ben weer flink aangekomen. Oogt nu in ieder geval gezonder

Shea

Shea

07-06-2018 om 07:04

Leestip

Boek: Laura Doyle
The Surrendered Wife

Ad Hombre

Ad Hombre

07-06-2018 om 10:56

Shea

Is zelfs een hele movement bij:

https://en.wikipedia.org/wiki/Surrendered_wife

Klint niet zo gek, als de ene aanpak niet werkt probeer dan het omgekeerde, zou zo maar kunnen dat je vast zit in een niet werkend wereld/relatiebeeld....

Interessant

dat gedachtengoed..

Het mag alleen niet toegepast worden in een 'abusive relationship'. Dat is wel verstandig dat ze dat erbij vertellen. Al denk ik dat zelfs dan elementen van deze theorie bruikbaar zijn.

Doenja

Doenja

07-06-2018 om 15:25

Thera

Inderdaad Thera, als dit toegepast wordt in een 'abusive' relatie (en dan heb ik t vooral over de geestelijke mishandeling) dan vrees ik dat het juist averechts werkt, en minder goed afloopt voor de persoon in kwestie. Alhoewel het soms heel lang duurt voor dat je inziet dat je relatie ongezonde vormen begint aan te nemen. Mijn idee bij dit topic zoals beschreven door TS, geeft bij steeds meer het idee dat er door de partner een vorm van macht wordt uitgeoefend door geen seks te willen, en als het gebeurt, het op een manier gebeurt die alleen voor hem leuk is. Hoe dat TS zich in alle bochten wringt en er alles aan doet om maar gezien te worden, daar zit in een gezonde relatie toch geen man op te wachten?

Precies

Dan is het nog wel belangrijk dat je leuke dingen voor jezelf doet, maar sloopt het je denk ik juist als je dan de verwachtingen gaat koesteren die in deze theorie je beloofd worden. Dat je partner zal veranderen.

Doenja

Doenja

07-06-2018 om 17:01

een goede relatie

Dat vond ik inderdaad het belangrijkste wat ik begreep uit Surrendered wife; dat je als vrouw aantrekkelijke wordt als je leuke dingen voor jezelf doet. Dat was voor mij het kenmerk, of eigenlijk een van de goede kenmerken, dat ik nu wel in een goede relatie zit; mijn partner vind het leuk dat ik leuke dingen voor mezelf doe. Hij staat erop dat ik dingen doe waar ik blij van wordt. Sterker nog, hij stuurt erop aan en helpt dat me dat ook lukt in alle drukke tijden.... Maar als je nog midden in een minder florisante relatie zit, of je relatie gaat bergafwaarts, probeer dan maar eens inzicht te krijgen in hoe het zo heeft kunnen komen en waarom je partner niet meewerkt en eerder tegenwerkt.

Mamavan1

Mamavan1

10-06-2018 om 21:14 Topicstarter

Interessant

Hoi allemaal,

Ik heb het vanochtend gelezen. Heel interessant maar ook heel lastig. Je accepteert als het ware dat je alleen jezelf kunt veranderen en dat je zelf verantwoordelijk bent voor je geluk. Maar wanneer leidt dat tot verbetering en wanneer zorgt het er alleen voor dat alles bij het oude blijft..

Tja ben ik een surrendered wife? Ja misschien wel. Ik heb in ieder geval geaccepteerd dat ik het tekort aan seks geen reden genoeg vind voor een scheiding. Maar goed, geen idee wat de toekomst brengt. Misschien ga ik wel juist de fout in en moet ik toch scheiden.

Zoek wel de grenzen op, dat zeg ik eerlijk. Ik laat me 2x in de maand masseren door een masseur en ik vind het heerlijk. Die mannenhanden over miijn lichaam. Die arme man (masseur) is zich echt van geen kwaad bewust. Ik weet zeker dat hij niets doorheeft. Maar ik vind het heerlijk. Ik lig daar dan te fantaseren hoe het verder zou kunnen gaan en vind die grote mannenhanden heerlijk.

Probeer ook iets vaker met vriendinnen af te spreken en pak ook vaker de wandelwagen met de kleine. Ik zorg dat ik me bezig houd. Het werkt wel want het gebrek aan seks stoort me minder als voorheen. Eerst hield het me continue bezig. Nu denk ik er weinig aan en als ik eraan denk dan haal ik automatisch mijn schouders op. Zo van tja het is niet anders, ik red me wel.

Marsja

Marsja

08-09-2018 om 19:06

Mamavan1

Hoe gaat het met je?

Mamavan1

Mamavan1

15-09-2018 om 08:10 Topicstarter

Marsja

Hoi,

Sorry voor mijn late reactie. Ik lees nog altijd wel mee met andere draadjes in andere rubrieken maar niet meer mijn eigen draadje.

Hoe het gaat, ja wel goed. De kleine groeit flink. Daar geniet ik veel van. Tussen mij en mijn man gaat het goed, alleen de seks blijft nog moeilijk. De seks is nog altijd saai en gebeurt denk ik 1x in de 2 maanden. Maar hij wil er niet over praten. Ook aan hem gevraagd wat hij dan lekker vindt maar hij kan er niet open over praten.

Ik heb hem wel verteld dat ik dit op lange termijn niet volhou en ik heb zelf een oplossing gevonden. Heb even getwijfeld of ik dat hier moet posten maar ik denk niet dat ik het ooit aan een vriendin zal vertellen. Ik ga een seksrobot kopen. De mannelijke versie kan ik begin volgend jaar bestellen had ik begrepen (kort mailcontact gehad met het bedrijf, gevestigd in amerika) dus ik moet nog even wachten. Heb wel al wat voorbeelden gezien en ik denk dat het wel iets voor mij is. Ik ben vaak zelf bezig maar soms mis je gewoon 'gezelschap'. Zo'n robot kun je ook zinnen laten zeggen. Het is niet een oplossing waarmee ik 100% het probleem aanpak maar het is in ieder geval iets. Ik mag niet vreemdgaan, gigolo mag ook niet dus dit is dan het enige wat ik nog zou kunnen doen (praten met mijn man, hulp van buitenaf wil hij niet) zonder mijn gezin op te breken.

Mijn man weet dat ik dit ga kopen. Hij vindt het jammer dat het zo ver heeft moeten komen maar verder merk ik niet aan hem dat hij het erg vindt. Ik denk dat hij blij is dat ik een oplossing zoek binnenshuis.

Dus daar wacht ik nog op; ze zouden me weer mailen zodra ik een bestelling kan doen en tot die tijd moet ik nadenken over de uiterlijke kenmerken die ik wil etc. Ik vind het spannend en ik denk wel dat het me zal helpen om met het sekstekort te dealen. Gelukkig kan ik het me veroorloven want het is echt belachelijk duur.

Hoe gaat het met jou?

Ad Hombre

Ad Hombre

15-09-2018 om 08:52

Robot

"Ik ga een seksrobot kopen. "!

Waah! Nog iemand die gelooft dat dit een echte vrouw met een echt probleem is?

Mamavan1

Mamavan1

15-09-2018 om 08:56 Topicstarter

Ad Hombre

Wat wil je Ad Hombre?

Mijn telefoonnummer en persoonsgegevens zodat je me kunt opzoeken?

Werkelijk waar, als je zo praat dan heb ik het idee dat ik echt een raar mens ben en ik heb het al moeilijk genoeg. Een seksrobot is voor mij een oplossing.

Het is dat ik werk met veel mensen anders had ik wel meer verteld over mezelf. Maar goed, ik laat jouw reactie varen.

Ad Hombre

Ad Hombre

15-09-2018 om 09:06

Robots

Robots en trollen lijken mij een uitstekende combinatie. Ik hoop dat jullie heel gelukkig worden. Hou je ons op de hoogte?

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.