Check onze 10 slimme tips om geld te besparen op je volgende gezinsvakantie
Relaties Relaties

Relaties

Annemarie

Annemarie

09-07-2019 om 09:10

niet terug te draaien niks aan te doen maar ik ben boos & verdrietig


Carla

Carla

13-07-2019 om 12:35

Niet gepast

Van get a life tot er onder.
Ik denk te weten waar het om gaat en dan is dit een onderwerp waar je niet eens om knippert. Desalniettemin is het ongepast om mensen die niet hebben wat jij hebt dan daarmee om de oren te slaan.
Evenmin om de bal terug te kaatsen, want je hebt geen idee waar het om gaat blijkbaar en dan is dat zeer pijnlijk.

@Emma

@Emma

13-07-2019 om 21:28

Ik blijf erbij

En ik weet inderdaad niet waar het over gaat. Moet dat dan? Dit topic gaat over iets anders.

Elizabeth

Elizabeth

14-07-2019 om 16:07

Ik kan me jouw verontwaardiging wel voorstellen, zeker richting je man. Maar, als hij nog zo met zijn ex bezig is en weinig oog heeft voor jouw gevoelens is hij dan wel de juiste man om een huis mee te kopen? Samen een huis kopen is een groot ding in een relatie. Dat doe je pas als alles helemaal goed zit. Is dat bij jullie het geval?

Elizabeth

Ik lees vooral dat de man van TS probeert zo min mogelijk gedoe met zijn ex te krijgen en daardoor welwillend tegenover haar staat. Hij wil denk ik geen gedoe omdat er ook kinderen in het spel zijn. Dat kan frustrerend zijn voor nieuwe partner. Maar dat wil helemaal niet zeggen dat man van TS niet genoeg van TS houdt. Of dat hun relatie niet stevig genoeg zou zijn om samen een huis te kopen.
Lastige blijft nu eenmaal dat je ex-en niet uit je leven kunt schrappen zodra er kinderen zijn.

Annemarie

Annemarie

15-07-2019 om 14:16

kan ik helpen Tinkerbel

Los van wat anderen voor problemen hebben, die ik niet wil bagatelisseren, dit was voor mij belangrijk. Zoals inmiddels ook al aangegeven dat na erkenning van mijn man inzake mijn gevoelens was de angel er uit en zijn we inmiddels druk met voorbereidingen.
Mede ook deels wel door mijn niet makkelijke geschiedenis was juist dit ook belangrijk voor mij (echter voor de discussie voegt dit verhaal helemaal niks toe ) . Ook ik heb meer dan genoeg voor de kiezen gehad afgelopen 14 jaar en zou het niemand gunnen om die schoenen te moeten dragen. Wel heb ik inmiddels geleerd dat je niet je eigen problemen als “minder zwaar” of “zwaarder” kan zien dan die van een ander. Het is de ander zijn/haar probleem en voor die persoon wellicht heel lastig. Iets kleins kan daardoor als een overwinning voelen omdat je nooit had gedacht zo ver te komen. Dat kan als lezer van 1 topic overtrokken overkomen, maar zoals eerder gezegd als je niet alle ins en outs weet, blijft het lastig.
We hebben er zin in  Mijn relatie in twijfel trekken is nergens voor nodig hoor, die is stabiel anders hadden we zeker nu niet op dit punt gestaan. Dus ja gelukkig heb ik een life en een hypotheek, zo zeker was dat nog niet om te beginnen met “ik leef”
Tinkerbel, ik hoor graag wat je dwars zit wellicht kan ik je een hart onder de riem steken of ergens mee mentaal mee helpen?

Tinkerbel

Tinkerbel

15-07-2019 om 23:42

Sorry

Nee, dat kun je helaas niet.
Nee, het is niet ok van mij om problemen te vergelijken en nee ik had zo niet moeten reageren. Excuus.
Dank voor het aanbod.

Annemarie

Annemarie

16-07-2019 om 08:26

geen probleem

ach waarschijnlijk was het een druppel net als bij mij die de emmer deed overlopen.
Hebben we allemaal wel eens last van
Sorry zeggen lijkt me wat overdreven.

Mocht je je bedenken dan wil ik/ willen we bij OO je vast helpen ondersteunen.
Sterkte met het "probleem"

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.