Zwanger worden Zwanger worden

Zwanger worden

xx

xx

12-07-2009 om 22:42

Clubje zwanger worden (oud en nieuw) deel II

Meiden omdat het draadje alweer aan archivering toe is, hier het nieuwe draadje.

Liefs,
Sannie

xx

xx

12-07-2009 om 22:50

Hedda

Fijn om te horen dat je echo goed was, dat is al een goed teken. En als snel de volgende echo, wie weet met dan ene kloppend hartje!!!

Hier is alles ok, mijn ei is weer zo´n beetje in aantocht, dus we gaan maar weer eens kijken of we die goed kunnen benutten. Verder wachten we het nog af tot na onze vakantie in september en als er dan nog niets is, dan gaan we het traject weer in. Ik heb geen idee of ik dan weer alle onderzoeken moet ondergaan. Maar dat horen we dan wel weer.
Eerst hebben we nog 2/3 pogingen voor een spontane actie...

Liefs,
Sannie

xx

xx

17-07-2009 om 14:30

Ei ei

Nou mijn ei is weer voorbij, althans dat denk ik, woensdagavond had ik een positieve test, dus gelijk hubbielief donderdagochtend even lief aangekeken en gisteravond maar weer, je weet maar nooit. Maar ik denk dat de klusdagen nu alweer achter de rug zijn, dus afwachten maar weer. Hopelijk brengt deze ronde wat positiefs...

groetjes,
sAnnie

Mag ik er ook bij?

Daar ik me toch onder de oude club schaar... (van 2004/2007 mee gedaan voor 1e kindje)

Ik ben de trotse mama (30 jaar) van een zoontje van ruim 2 en inmiddels al weer bezig sinds februari 2008 voor nummertje 2 die net als de eerste niet snel van zich laat horen :-(

Sinds een paar maanden zijn we ook al weer bezig bij het ziekenhuis.
Inmiddels een echo gehad waaruit bleek dat alles er netjes uitzag (toch wel opgelucht, omdat ik een keizersnee heb gehad) maar wel veel eiblaasjes. Ik begreep dat ik daardoor ook wat onregelmatiger was.
Verder is met een aantal keer bloedprikken inmiddels gebleken dat ik een "goede" (?) eisprong heb, geen problemen met schildklier en nog lang niet in de overgang.
Hubbie's sperma was redelijk, niet slecht, maar ook niet super. Daarom moet hij komende week nog een keertje "doneren" en dan testen ze het nog eens..
En dan hebben we 3 augustus de afspraak over hoe nu verder... (ben benieuwd..)

Ik zit op dag 22 van mijn cyclus (duurt meestal tussen de 28 en 35 dagen) en heb sinds dag 20 bloedverlies. De gyn zei dat ik mogelijk een innestellingsbloeding heb, maar het komt inmiddels al aardig in de richtng van een menstruatie, qua hoeveelheid, dus het lijkt me sterk.. Maar dan is mijn cyclus wel HEEL ERG van slag ineens.. Herkenbaar?

xx

xx

24-07-2009 om 11:52

Muppet

tuurlijk ben je welkom, volgens mij heb je een tijdje terug ook meegeschreven, je naam komt me wel bekend voor. Of zit ik vreselijk mis?

dus ook problemen met de 2e, hier hetzelfde geval, gelukkig wel spontaan zwanger geworden ,maar helaas vreselijk misgelopen in een miskraam. Wij gaan september de malle molen weer in als het niet spontaan gaat lukken... en september komt al akeling snel dichtbij.

Liefs,
Sannie

Terug van vakantie...

Hoi allemaal,

Hoe is het, meiden? Hedda, spanning achter de rug, toch goed nieuws door de echo. Ga je er al echt wat van genieten? Sannie, weer een ei benut, ook weer afwachten. Het is nog geen september...
Wij zijn vorige week terug gekomen van twee weken Frankrijk met de familie, was gezellig, heerlijk even er tussenuit. Nu alweer een weekje thuis, dat is ook goed.
Morgen NOD, erg spannend deze keer. Ik hou jullie op de hoogte.
Liefs,
Korina

Lang gewacht..........

Tja meiden wie had gedacht dat ik dit berichtje nog eens zou typen...
Gisteren had ik al een positieve kruidvattest, maar ik durfde het niet te geloven. Vandaag een positieve Clearblue... Er kan nog van alles mis gaan en daar ben ik best wel bang voor, het is nog zó pril... maar op dit moment BEN IK ZWANGER!!!!!!! Na 4,5 jaar meten, rekenen, plannen, testen, 5 IUI behandelingen..., 62 cycli hopen, wanhopen, wachten, bidden... Nu spontaan zomaar zwanger. Ongelofelijk. Ik ben er nog helemaal beduusd van. Alleen manlief en één vriendin weten het, ik weet niet hoe lang ik het stil kan houden maar nu is het nog even ons geheimpje. (Gerdina, niks op hyves zetten hoor!)
Ik hou jullie op de hoogte van mijn wel en wee...
Liefs,
Korina

Gerdina

Gerdina

25-07-2009 om 12:44

Korina!

Net terug van vakantie en dan lees ik dit! Wat heerlijk, wat geweldig! Iedereen keek me hier raar aan toen ik opeens door de kamer begon te springen. Ik hoop dat jullie straks een wolk van een baby in jullie armen mogen sluiten!
EN tuurlijk zet ik niets op hyve.
Dikke knuffel,
Gerdina

Gerdina

Gerdina

25-07-2009 om 12:47

Hedda

Hoe is het bij jou? Heb je al weer een echo gehad? Het gaat goed op dit draadje. Wat zou het fijn zijn als we dit draadje op kunnen heffen, omdat iedereen zwanger is (die dat wil dan, ik hoef niet meer). Kunnen we in gezellig verder kletsen.
Hoe is het met misselijkheid en zo, valt het mee? Kun je het al geloven? Ik geloofde het eigenlijk pas echt na de geboorte, en zelfs daarna is het soms nog onwerkelijk dat het wonder toch gebeurd is.
Knuffel, Gerdina

Gerdina

Gerdina

25-07-2009 om 12:49

Sannie en muppet

Ik hoop voor jullie, dat jullie Korina en Hedda achterna gaan. Dat behandeling voor jullie allebei niet meer nodig is. Sterkte met deze wachtdagen!
Liefs, Gerdina

Inbraak korina

..gewoon om te laten weten dat ik ontzettend blij word van je berichtje! Van harte meid!
Linie
(ook al 3,5 jaar bezig voor de 2e)

xx

xx

25-07-2009 om 22:44

Yessss korina

Meid wat een nieuws!!!! Een positieve test, je zult wel bijna van de Wc zijn afgerold van verbazing. Na zoveel trammelant en dan toch gewoon spontaan op de voor zovelen normale manier. Het is je echt van harte gegund!!! Eindelijk gaat je allergrootste wens in vervulling, de wonderen zijn echt de wereld nog niet uit. De vakantie heeft echt goed gedaan!!!

Geniet meid, vooral geniet, want het is zoiets moois!!!!

Dikke kus en een hele dikke knuffel van mij!!!

Liefs,
Sannie

Inbraakje korina

Je kent me niet maar ik lees al heel lang met dit draadje mee (ook een paar jaar geleden al) en ik wil je feliciteren met de positieve test!! Dus bij deze...

Groetjes, EsmeePF

Korina gefeliciteerd!

Super zeg! Ben nog maar net bij dit draadje en meteen een zwangere!

Het is je super gegund!!!!

Lief Muppet

Sannie

hoi Sannie,

hier inmiddels ook spontaan zwanger geweest, maar helaas van korte duur (8 weken)..

Meestal heb ik een cyclus van tussen de 28 en 35 dagen, nog nooit, never is het eerder geweest dan 28 dagen en meestal duurt het 3 a 4 dagen.. soms 5 ...en dan nu ineens 20 dagen.. Volgens de gyn vorige week kon het een innesteling zijn, maar ik zit nu al op dag 8!! (dag 28 van mijn cyclus als het geen menstruatie is..
Ik ben nog steeds niet heftig ongesteld, maar er zijn momenten dat ik voor de zekerheid toch met een mini-o.b.tje rondloop.. Vaag, heel vaag dit keer..

Liefs onzekere Muppet

Gerdina

Dank je wel voor het lieve berichtje! Schrijf jij ook mee? Wordt er uberhaupt nog iets van een lijstje bijgehouden?

groetjes
Muppet

meelezertje

meelezertje

27-07-2009 om 10:16

Even inbreken voor korina

Lieve Korina.

Je kent me niet maar ik heb al jaren je wel en wee gevolgd. Ik heb met bewondering gezien hoe je iedereen steunde en hoe blij je altijd was als iemand zwanger was.
Nu is jouw grote moment daar. Eindelijk.........
Wat heb jij het verdiend!

Een lieve groet van Meelezertje

Korina!

van harte gefeliciteerd, wat fantastisch en zo gegund na zo'n lange tijd !!!

Ik ben net 2,5 week geleden bevallen (we schreven in het iui/ivf draadje).

Oh wat fantastisch !

Iedereen

Lieve meiden, wat is het geweldig om nu eens eindelijk aan de andere kant te zitten en de felicitaties in ontvangst te nemen in plaats van uit te delen. Ik was altijd oprecht blij voor en met iedereen die zwanger was, en toch voelt het zo onwerkelijk dat jullie blij voor mij zijn. Het doet me heel goed, die reacties. Van de 'oude' bekenden (hé Lente, hoe is t met jou?), maar ook van mensen die ik helemaal niet ken maar die toch met me hebben meegeleefd. Super!
Muppet, jou ken ik nog wel hoor. We schreven een aantal jaar terug ook samen. Jij bent nu bezig voor de tweede, en ik dan nu yes yes eindelijk zwanger van de eerste! Het klinkt wel heel vaag allemaal bij jou. Zijn de testen negatief? Of test je niet? Sannie, hoe is het met jou? Ei gehad en benut, nu afwachten... Hedda, hoe is het met jou? Heb je nog last van die roze/bruine afscheiding? Hoeveel weken ben je nu?
Manda, van harte gefeliciteerd! Een dochter heb je toch? Hoe is het met je?
Tja, en ik zelf loop toch wel een beetje op een roze wolk hoor. Ergens durf ik nog niet voluit blij te zijn, er kan nog zóveel mis gaan. Maar aan de andere kant: er is al zoveel goed gegaan! Nog nooit ben ik in de verste verte maar hierbij in de buurt gekomen, nu wil ik ook vertrouwen hebben dat het verder goed gaat. 19 augustus mag ik voor een echo, dan is het bijna 8 weken. Dat duurt nog wel lang... Maar ik ben echt zwanger, geen spoortje bloed, elke keer weer zit ik met een grijns op het toilet. Dat ik dit nog mag meemaken...
Allemaal veel liefs,
Korina

Korina

oh het is fantastisch, vasthouden die embryo !!!
Ik weet nog zo goed hoe het was, die eerste positieve test, niet te geloven dus ik geloofde het ook niet... en toen weer een test ook positief..

Het gaat hier goed, ik ben echt verliefd, telkens als ik even weg ben geweest (naar de wc ofzo) en dan kijk ik in de box en dan ligt ze daar toch echt ! Oudste dochter en mandavriend zijn ook helemaal in de wolken van 'onze' baby. Het is heerlijk na zoveel jaar wachten en tientallen teleurstellingen.

xx

xx

27-07-2009 om 21:41

En hier

helaas weer ongesteld, had er al weinig vertrouwen in, maar vanochtend was het duidelijk. Nieuwe ronde nieuwe kansen hoop ik dan maar.

Muppet, ook jij dus een miskraam, ik had het bij 10 weken, dat liep ook nog eens vreselijk fout af, met een spoedcurretage. Dat is me allemaal niet in de koude kleren gaan zitten. MAar sindsdien dus niet meer zwanger geweest. Heb jij ook van die goedbedoelde opmerkingen te horen gekregen, van na een miskraam ben je vaak heel vruchtbaar.... nou ik zie er helemaal niets van! Het komt kennelijk akelig precies ofzo, maar veel vertrouwen in iets spontaans heb ik al niet meer.

Ik hoop voor jou dat de vage tekens positieve tekens mogen zijn.

Liefs,
Sannie!

Jeetje..

... ik heb een positieve test!

Ik ben vanmiddag bij de huisarts geweest en die wilde toch even bloed prikken (die dacht aan een bbz of placenta voor de baarmoedermond), ik dacht, prima, dan doe ik zelf ook ff een testje..Is ie gewoon VET positief in 3 seconden.. Maar dus nog steeds helderrood bloedverlies.. Morgenochtend de huisarts maar weer bellen en misschien ook het ziekenhuis waar ik bezig ben en vragen wat nu??? Ben eigenlijk heel blij, maar ook een beetje angstig.. Ik heb totaal geen pijn, dat is wel weer goed toch?

Liefs
Muppet

Hedda

Hedda

28-07-2009 om 12:17

Korina

Wauh! Korina. Wat een gaaf nieuws is dit. Gefeliciteerd meid. Wat ben ik ontzettend blij voor jou/jullie. Het lange wachten het geduld de moeilijke beslissing de pijn het is het allemaal dubbel en dwars waard geweest want je bent zo vet zwanger. Hier geniet ik met volle teugen van wat een mooi nieuws. De sterren staan goed aan de hemel. Hopelijk volgen er nog velen met ons om dit wonder met te mogen maken.

Met mij gaat het prima. Ik voel me goed. Ben af en toe misselijk maar met vlagen en weet je ik vind het ook goed want dan voel je ook echt zwanger. Moe zijn is echt iets wat er bij hoort en ik merk dat ik daar ook echt aan moet toegeven als het kan. Ik zit nu op week 8 en ga dus nu week 9 in en zoals nu is mijn bevaldatum gezet op 9 maart. Aankomende donderdag heb ik een echo en ik ben zo nieuwsgierig maar ook zenuwachtig ik hoop zo dat het goed is. Moet zeggen dat ik wel erg positief ben dus daar vertrouw ik dan ook maar op. 2 weken geleden hebben we het hartje aan zien knipperen dat was zo gaaf joh! Ik zit nu bij een lijstje februari bij gezellig misschien leuk als je daar af en toe ook komt posten.

Lekker genieten meid, je hebt het zo verdiend.

Liefs Hedda

Hedda

Hedda

28-07-2009 om 12:19

Muppet

Ik hoop voor je dat je vandaag of morgen goed nieuws krijgt. Kan me voorstellen dat je tussen hoop en angst zit. Spannend. Ik hoop dat ik je straks ook kan feliciteren.
Liefs Hedda

Ziekenhuis geweest

Moest bij de Triage-afdeling komen..

Ben inwendig onderzocht, echo gehad en bloed geprikt. Volgens de gynaecoloog ben ik aan het bloed te zien hartstikke zwanger (erg hoge HCG), op de echo zagen ze nog niet veel, maar dat is logisch.. 30 juni was ik immers voor het laatst ongi, dus het is nog super pril..

Ik heb geen pijn, dus vooralsnog even rustig aan doen en aanstaande maandagochtend opnieuw bloed prikken en onderzoek. Dan gaat mijn fertiliteitsarts ook overleggen met mijn gynaecoloog. Het kan heel onschuldig zijn dus ik ben geneigd positief te denken.. Toch wil ik maandag even afwachten wat mijn HCG doet.. als het omhoog gaat is het goed zei de gynaecoloog..

Verder al wel zere borsten, maagzuur en moe... allemaal net als bij de eerste..

Ow, ik hoop zo dat dit goed gaat!

Liefs Muppet

Hedda

Hedda

30-07-2009 om 12:47

Helemaal in de wolken

Titel: Helemaal in de wolken
Rubriek: Gezèllug! Contact leggen
Datum: Do, 30 Juli 2009 12:44
Afzender: Hedda [adres bekend bij de redactie]

Jeetje wat is dat toch mooi. Een klein mini mensje die zich zo goed ontwikkeld. We zijn verliefd op dat mensje in wording. Het zag er prachtig uit. Jammer dat ik hier niet even een echo foto kan plaatsen. Hoofdje, beentjes, armpjes, hartje. Wat is dit toch een wonder. Dit gun ik echt iedereeen. Wauh!!!
Ik hoop Muppet dat het goed blijft gaan bij jou. Hou je taai ondanks dat die onzekerheid je gek maakt. Ik denk aan je.

Liefs Hedda

Hedda en hier...

Super zeg! Hoe ver ben je nu?

Hier vandaag alleen nog bij het afvegen een beetje oud bloed.. zou het dan over zijn? pfffttt... zenuwslopend!

Liefs Muppet

Muppet

Oh meid wat spannend! Maar het helderrode bloed is dus gestopt... en een vet positieve test... Dit moet inderdaad echt vreselijk zenuwslopend zijn. Ik kan er nu een beetje over meepraten... Heel veel sterkte en hou ons op de hoogte!
O ja en natuurlijk ook alvast heel erg gefeliciteerd!!
Liefs,
Korina

Hedda

Hoi, wat fijn, zulk goed nieuws van jou! Ik moet vaak aan je denken nu ik zelf ook pats boem spontaan zwanger ben. Heb je geen last meer van die afscheiding? Het lijkt mij ook supergaaf om het hartje te zien, ik kan niet wachten. En dan ook nog het complete mensje op een echo gezien... Super de super joh. Ik gun het je heel erg. Geniet ervan!
Liefs,
Korina

Sannie

Voor jou een teleurstelling... wat akelig. Maar geef de moed niet op joh. Meer dan ooit durf ik dat te zeggen. Je hebt al een wondertje, dus je lichaam kan het; en zelfs bij mij kon het. Ik blijf voor je duimen en hopen!
Sterkte en veel liefs,
Korina

En ik

heb een paar dagen op een enorme roze wolk doorgebracht. Dinsdagavond is er iemand geweest van Moeders voor Moeders, die testte ook positief, toen ze op haar lijstje ging kijken bleek dat dat eigenlijk nog niet kon. Die testen van hun meten HcG pas bij 500 eenheden en de testen die wij zelf doen al bij 50. Eigenlijk zou ze bij mij morgen pas positief kunnen testen. Goed nieuws dus, genoeg HcG! Ik mocht dan ook al beginnen met urine verzamelen, normaal pas bij zes weken. Ik moet wel zeggen dat gisteren opeens de angst toesloeg. Ik voelde wat buikpijn en kreeg opeens vreselijke angstvisioenen van een bbz. Heb zelfs vanochtend het zkh gebeld of ik niet eerder mag komen voor een echo, maar dat heeft nog geen zin zeiden ze. Als ik meer pijn krijg moet ik aan de bel trekken en verder proberen vertrouwen te hebben en afwachten. Ik ben al wel weer wat rustiger maar het is toch een beetje een schaduw op mijn mooie wolk. Stel je toch voor... dat lijkt me echt zo vreselijk. Er kan natuurlijk nog veel meer mis gaan en ook daar moet ik niet aan denken. Maar goed, ik kan er nu toch verder helemaal niks aan doen. Vanochtend had ik nog een knal positieve test (ja, ik blijf zo nu en dan gewoon nog even testen, op de een of andere manier helpt dat...) en ik heb nog geen spoortje bloed en ook geen hevige pijn, alleen wat vage pijn alsof ik over een paar dagen ongeswteld moet worden. Dus ik probeer er gewoon maar lekker van te genieten.
Allemaal een goed weekend en liefs,
Korina

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.