Check onze 10 slimme tips om geld te besparen op je volgende gezinsvakantie
Gezondheid Gezondheid

Gezondheid

Marianne

Marianne

23-09-2008 om 09:50

De val en de polsproblemen


Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.
Bloeme

Bloeme

09-10-2008 om 22:32

Geen (overhaaste) conclusie

Ardnax, ik vind het jammer dat je mij steeds verkeerd lijkt te willen begrijpen. En nu weer verkeerd citeert dan wel parafraseert.
Ik heb enkel en alleen mijn onrustige gevoel uitgesproken, mijn verwondering, mijn twijfels. Ik heb geen conclusies getrokken. En al helemaal geen overhaaste.

En wat jij en Guinevere nu zeggen over het optellen van 'probleem'postings van eenieder die hier op OO post, gaat in dit geval echt niet op. Bij Marianne gaat het om een reeks gebeurtenissen binnen een periode van amper een half jaar. En dat op zichzelf vind ik nog niet eens zo raar, maar het gaat om het steeds terugkerende patroon wat je daarin kunt lezen, zowel ten aanzien van de aard van de klachten als het verloop. En dat maakt het anders.

Guinevere

Guinevere

09-10-2008 om 22:33

Ja bloeme...

Ja, zo hebben ze Lucia de B. ook veroordeeld. Puur op statistiek en waarschijnlijkheid, niet op basis van feiten. Maar nu stop ik met deze discussie, het gaat hier over een armfractuur.

Bloeme

Bloeme

09-10-2008 om 22:36

Guinevere

Je schrijft dat je de andere draad niet gelezen hebt. Dat vind ik jammer, want dat is de reden dat ik deze draad (over de pols) in een ander licht zie.

Vind het uiteraard niet erg als je het niet met me eens bent, maar ik vind dat je dan wel van dezelfde info uit moet gaan als ik. En ik ben heel benieuwd wat je er dan van vindt, echt oprecht.

Ardnax

Ardnax

09-10-2008 om 23:01

Wel gelezen

Ik heb de draad wel gelezen en inderdaad; je wenst niemand zoveel pech toe in een half jaar tijd. Tis nogal wat, wat haar is overkomen.
En verder ?
Het interesseert me eigenlijk niks of het nu allemaal aangedikt is of niet, of het allemaal wel gebeurd is of niet. Ik ga er nog steeds van uit dat het haar allemaal overkomen is.
Wat ik wel heel storend vind is dat je iemand een ziekte toedicht, achteraf vertel je dat je eigenlijk niet goed wat weet wat het inhield en dat je het niet zo bedoeld had. MBP is een heel ernstige ziekte, daar moet je niet zo makkelijk over nadenken (waarschijnlijk maak je noit meer deze fout, maar dat terzijde).
Als je het er bij had gelaten dat je haar verhalen intussen ongeloofwaardig had gevonden en het vermoeden had dat ze de boel bij elkaar had gelogen, was ik niet zo gepikeerd of vervangend beledigd en boos geweest.
Maar dat je iemand beticht van het hebben van een ernstige psychische aandoening, terwijl je niet eens wat het is, is iets wat ik onoverkomelijk vind !
En intussen ben ik nog steeds benieuwd wat er nu bij de huisarts uitgekomen is.

Grtz.
Ardnax

Kiki

Kiki

09-10-2008 om 23:12

Ik ben het helemaal met ardnax eens

Je beschuldigt iemand van kindermishandeling en van een ernstige psychische stoornis. Nu zeg je dat je niet wist wat het was en probeer je er een beetje te vergoedelijken, door te schermen met andere draadjes in hele andere onderwerpen.
Je blijft maar hameren op dat andere draadje, snap je niet dat het ons niet kan schelen wat er in andere draadjes gezegd wordt.
Het interesseert me niet of Marianne de waarheid spreekt of niet. Van mijn part heet ze Theo en is putjesschepper van beroep.
Het interesseert me wel dat een leek met allerlei insinuaties en/of stoornissen aankomt om een medeforummer zwart te maken, want dat is wat je doet.
En inderdaad, als je vermoedt dat Marianne liegt, was een simpele constatering daarvan voldoende geweest.

Marianne

Marianne

09-10-2008 om 23:23

Dokter- bloeme en off topic

Eerst graag mijn reactie over de dokter waar ik inderdaad om half 7 ben geweest. Daar gaat immers dit draadje over dus Bloeme ik wil dat je ophoudt met zulke waanzinnerij over mij te vertellen, ik hoef dat niet te slikken!
Ten eerste heeft de dokter haar gips die spande rond haar duim met een speciaal zaagje wat weggesneden. Ik kon dat niet want het was te hard.
Hij heeft ook voor de verzekeringspapieren gezorgd die ik kan afgeven op school, moet alleen nog wat hospitaal rekeningen afwachten.
Maandag de MRI, maar tussentijds moeten we gewoon wat meer geduld uitoefenen, de gips moet er minstens nog 3 weken rond blijven zei hij, ook toen ik hem vertelde over het verspringen of knakken van beentjes in haar pols zei hij dat we eerst die MRI moeten afwachten, tenslotte kan die pols ook nu pas rusten, hij is bovendien vandaag nog maar 1 week gegipst.
Ik oefen dus nu nog wat geduld uit, hij is arts, hij heeft daarvoor gestudeerd, ik niet.
Vanmiddag belde de school ook om me te zeggen dat ze in het ziekenkamertje lag, dus ik haar gaan halen.
De dokter heeft haar onderzocht en haar maag is overbelast door de ibuprofen. Ze heeft nu ZURCALE PANTOPRAZOLE gekregen en morgen dagje thuis. Morgen zou ze al een flink stuk beter moeten zijn.
Tot zover mijn bezoek aan de dokter, de rest weten we maandag.
Dan wil ik nog even iets kwijt...Het hoort helaas niet in dit draadje maar omdat Bloeme me blijkbaar beter kent dan ik mezelf lijk te kennen kan ik niet anders dan mij te verdedigen tegenover haar. Bloeme, ik vind het niet kunnen dat jij mijn naam zomaar door het slijk gooit. Je kent me niet en weet niet wie ik ben. Je vertelt zo graag vanuit je intuitie, je gevoel, alleen zit je niet goed, je stelt me dan ook diep teleur.
Het heeft me bijna een hele dag gekost om me toonbaar te vertonen op de straatstenen. Ik ben hier niet goed van geweest en heb heel de dag lopen huilen. Zelfs nu ik opnieuw al jou rea's lees doet het me pijn om het door te slikken.
Ik dacht nochtans dat een forum diende om er je hart te kunnen lichten. Dingen van je af te schrijven, of een steun zijn voor elk wie het eens wat moeilijker heeft met iets.
Ten eerste kan ik van mezelf zeggen dat ik een hele goeie en lieve warme mama ben! Ik doe alles voor mijn kinderen, voor hen loop ik door een vuur als dat moet. De vriendinnetjes van mijn dochter vinden me zelfs SUPER MEGA COOL! Duys weet ik dat ik goed bezig ben.
Ten tweede heb ik echt wel veel pech gehad. Ben ik dan daarom gek of ziek of wat dan ook?
Ik woon in een mooi huis dat steeds netjes en ordelijk is, ik was me elke dag, ik kleed me deftig, ik hou van m'n kidz, zij houden van mij, ik kook elke dag een warme maaltijd, ik help hen bij huistaken, etc, mijn omgeving vind mij een lieve vrouw, iedereen zegt me steeds goeiedag, ook ik groet iedereen, marianne lacht altijd zeggen ze, steeds vriendelijk, steeds een leuk gesprek, ze vertelt ook graag eens mopjes,maar ze heeft ook al heel wat pech gehad, dat ook ja.
Als je spreekt over een bepaald draadje, wel, dan kan ik zeggen dat iedereen maar eens naar meerdere draadjes moet gaan kijken, dus niet enkel het afvaldraadje.
Bij verlies en verdriet heb ik al verschillende malen gepost.Ook eens 2 keer bij pubertijd. Maar eigenlijk belangen deze dingen niemand aan, het ging immers over mijn prive leven, de problemen waar ik mijn hart over wilde luchten.
Die gaan bovendien niet over "EEN HALF JAAR" Maar over jaren. Zo'n 32 jaar om precies te zijn. Ik heb maar dit forum leren kennen rond januari, en ik was blij dat ik eindelijk wat van me kon beginnen afschrijven.
Iedereen hier heeft me steeds veel steun gegeven, maar jij zegt dingen over me die nog kant nog wal raken en dat kwetst behoorlijk.
Is het dan mijn schuld geweest dat bv. mijn opa zijn handen niet van me kon afhouden toen ik 6 was?
Is het dan ook mijn schuld geweest dat mijn moeder stierf op 39 jarige leeftijd aan snelle agressieve kanker? Ik was 19, had nog een zus en 2 broers die een flink pak jonger waren, ik zorgde op die jonge leeftijd voor het huishouden en een zaak.
Was het dan ook mijn schuld dat mijn schoonvader zelfmoord pleegde op de verjaardag van mijn man?
Is het dan ook mijn schuld dat hij daardoor agressief werd en begon te drinken?
Toen ik nog kind was had ik dromen! Dromen over een fijn leven bijvoorbeeld. Helaas kwamen vele van die dromen niet uit. We hadden pech, ik had pech, maar daarom heb ik nog geen Munchhausen by proxy!
Ik probeer nu andere dromen te verwezenlijken, en dat is in de eerste plaats zorgen voor een bijzondere mooie toekomst waarin mijn kinderen de hoofdrol spelen!
En als ik dan eens ergens mee zit, wel, dan wil ik het kwijt, bv. hier op dit forum, waar niks mis mee is.
Tenslotte zijn wij allemaal mensen met gevoelens, ook denk ik dat ik hier niet de enige ben die eens wat vaker met problemen voor de dag komt.
Elk huisje draagt zijn kruisje, alleen komt niet iedereen ermee naar buiten.
En ik meende dat van die bewijzen, ik heb hier alles liggen, als ik alleen maar daarmee kan aantonen dat ik recht in mijn schoenen sta wil ik ze graag copieren en ze je bezorgen.
Verder vind ik ook wel dat het nu genoeg is geweest om mij te beoordelen/veroordelen over dingen die niet bestaan. Dit draadje gaat over de polsproblemen van mijn dochter en daar wil ik het graag bij houden. Bedankt voor het begrip.

Ardnax

Ardnax

09-10-2008 om 23:36

Amen!

Grtz.
Ardnax

Marianne

Ik heb hier een paar weken geleden bijna hetzelfde meegemaakt met mijn dochter. Zij was ook gevallen met de fiets maar het was niet haar hand maar haar voet die zo'n pijn deed. Naar de SEH, foto's gemaakt. Nee niet stuk en geen scheurtje. Pijn bleef, week later weer terug. Weer foto's, nee niet stuk geen scheurtje. 2 weken later, pijn bleef weer naar het ziekenhuis. Nu naar een chirurg die wou haar voet toch maar ingipsen en voor de zekerheid de foto's van eerder even bekijken. Wat blijkt? Heeft ze wel een scheurtje maar omdat die doos van de SEH het niet goed gezien heeft ons maar weer naar huis gestuurd. Nu dus wel een paar weken gips. En de pijn is voorlopig over.
Laat die Bloeme maar zeuren, en zorg jij maar goed voor je meisje.
Groeten Lieuwkje.

zusje

zusje

10-10-2008 om 10:35

Ook eensteuntje voor bloeme

Bloeme heeft een gevoel en dat heeft ze gepost. Het staat haar vrij om niet te reageren maar het staat haar net zo vrij om haar gevoel te posten. Ze dacht dat er een naam voor gevoel was maar ze zei er meteen al bij dat ze niet zeker was of dat de goede naam was. Andere forummers zochten het op en het bleek niet de goede naam voor het gevoel wat Bloeme heeft. Einde mbp, dat kan geschrapt worden daar gaat het dus niet over. Blijft over het gevoel van Bloeme zonder bepaalde naam.
Als mensen dan gaan schrijven 'Je beschuldigt iemand van kindermishandeling en van een ernstige psychische stoornis.'en 'insinuaties en/of stoornissen aankomt om een medeforummer zwart te maken,'dat is wat die mensen naar Bloeme doen!

Bloeme

Bloeme

10-10-2008 om 10:53

Tot slot

Nog 1 laatste korte reactie op degenen die zo over mij heen vallen, want val anders in herhaling.

Vind het jammer dat jullie niet willen zien dat ik alleen maar mijn bezorgdheid heb willen uiten. Ik heb nergens gezegd dat iets zo IS of conclusies getrokken, ik heb enkel mijn gevoel uitgesproken. Ik heb ook meteen in mijn eerste posting gezegd dat ik Marianne mijn oprechte excuses aanbied voor het geval ik er naast zit, maar dat ik toch mijn bezorgde gevoel wilde uitspreken. Niets meer en niets minder.

Wens iedereen in dit draadje alle goeds, vooral Marianne en haar gezin.

groet,
Bloeme

Guinevere

Guinevere

10-10-2008 om 10:54

Pardon zusje?

Dus nu hebben wij (Kiki, Ardnax en ik) het gedaan? Nu ben ik het zat, ik ga forumbeheer mailen.

Moon

Moon

10-10-2008 om 11:03

Juhuf, juhuuuuf.....

zusje doet gemeen tegen mij! Zoiets Guinevere?
Komkom, niet zo kinderachtig. Laat het erbij en zet jezelf niet voor schut.
Bloeme heeft herhaaldelijk haar excuses aangeboden, Zusje neemt het voor Bloeme op, jij kunt op een andere manier je ongenoegen laten blijken maar gedraag je volwassen.

Guinevere

Guinevere

10-10-2008 om 11:20

Kijk, dit bedoel ik

Nee Moon, zo niet dus. Jij stort je nu ook al in deze onzin en gaat iedereen van van alles betichten. Ga nu aub niet zélf kinderachtig doen. Forumbeheer is er niet voor niets.

Ardnax

Ardnax

10-10-2008 om 11:24

Het lullige is...

.... dat het gewoon niet klopt.
Als iemand zegt:"Er is ook een naam voor dit gedrag, meen iets van Munchhausen by proxy. En aangezien dat ten koste gaat van de kinderen maak ik me zorgen !" vind ik dat een zeer stellige bewering.
Vooral dat laatste zinnetje toont aan dat ze wel degelijk weet wat dat is.
Maar ach, ik wil er verder eigenlijk weinig over kwijt. Het is alleen niet zo dat we de boel nu om moeten gaan draaien en dat is wat Guinevere bedoelt. Kiki, zij en ik gaan geen lijn der beschaving over. Wel Bloeme, Puck en zusje. Laat dat duidelijk zijn.
En overigens, lees dat andere draadje nog eens goed.
In de laatste 90 dagen heeft ze geen aandacht gevraagd voor een probleem, dat deed ze hier met een serieuze vraag. (wat zeg ik, volgens mij waren het ook niet meer dan 6 postings)
In die tijd daarvoor heeft ze 1x aandacht gevraagd voor een probleem, totdat ze erop gewezen werd dat ze dat beter niet meer kon doen, omdat het een gezelligheidsdraadje was. Toen heeft ze het niet meer gedaan. Wel heeft ze verteld wat haar was overkomen en hoewel iemand (ook ik) het redelijk veel vind om op je bordje te krijgen, heeft ze er eigenlijk niet heel breed over uitgemeten.
En wat ik zo snel naar boven haalde; 2x een medisch probleem met zichzelf, haar zoontje met ASS die op kamp ging waar ze zich zorgen over maakte, de opname van haar zoontje met een allergische reactie op Primperan, geschaafde knieën van haar dochter en in de vingers snijden van haar dochter. In een half jaar.
Gôh, echt duidelijke tekenen van MBP zeg......
Ik maak me meer zorgen om een gezin met een aan wiet verslaafde vader, een kind wiens speentje met tape wordt vastgeplakt, een kind die sexueel misbruikt werd en een kind van 2 wat niet in haar blote kont kan lopen omdat haar broertjes van 8 en 5 sexueel ernaar zouden kunnen kijken (om maar een knuppel in het hoenderhok te gooien !!!)
En let wel, ik maak geen diagnose en trek geen conclusie.
Dus dames, verbeter de wereld en begin bij jezelf !!
Grtz.
Ardnax

Moon

Moon

10-10-2008 om 11:31

Guinevere

"en gaat iedereen van van alles betichten"
Lieve schat, je draaf ENORM door!

Moon

Moon

10-10-2008 om 11:32

Draaf+t

draaft dus.

Puck2

Puck2

10-10-2008 om 11:46

Ardnax?

Waarom zet je mij tussen de namen van Bloeme en Zusje. Al in het begin distantieer ik me van deze metadiscussie dus ik hoop dat je mij met iemand anders verwart? Heb gereageerd op de eerste posting van Bloeme en daarin heb ik gezegd dat ik me haar mening wel kan voorstellen, maar dat ik het verder niet goedkeur en dat een eerdere aanvaring met Marianne voor mij geen enkele reden is om haar nu te oordelen en te veroordelen. Dus Ardnax, ik vind dat je mij onterecht tussen de andere 2 dames zet. Jammer.

Ardnax

Ardnax

10-10-2008 om 11:56

Mijn excuses aan puck!

Ik heb in jouw geval iets te snel gelezen en inderdaad jouw nuancering over het hoofd gezien !
Nogmaals sorry.
Grtz.
Ardnax

Puck2

Puck2

10-10-2008 om 12:47

Geaccepteerd ardnax. marianne...

Excuses geaccepteerd Ardnax, blij dat het rechtgezet is. En nu de pols van de dochter van Marianne nog rechtgezet krijgen. Marianne: jammer dat het niet gelukt is om toch gelijk een orthopeed ernaar te laten kijken. Ik zou toch geëist hebben dat er nieuwe foto's gemaakt werden en dat die bekeken werden door een specialist. (zie verhaal Lieuwkje2) Je schreef eerder dat je zelf al aan het gips geknipt had, maar ik begrijp dat er nu meer weggeknipt is. En heeft dat verlichting gebracht voor je dochter?

Ya

Ya

10-10-2008 om 16:34

Marianne

Wat vervelend allemaal zeg voor je dochter en voor jullie. Ik hoop dat er maandag een hoop duidelijkheid gaat komen en dat er dan echt iets voor d'r gedaan kan worden. Want hier word je gek van.

Enne, hier ook iemand waar altijd wat mee is hoor. Ik zeg altijd maar zo: ik heb mijn eeuw niet.) Trouwens de vorige eeuw ook niet. haha Ik lach erom, maar leuk is het niet altijd natuurlijk.

Gr. Ya

Kiki

Kiki

10-10-2008 om 17:59

Zusje, zelfs als bloeme een zuiver motief had

wat ik overigens ten zeerste betwijfel zet je zoiets niet op een openbaar forum.
En inderdaad, ik geloof dat Bloeme prima wist wat MBP was.

Ze kan nu heilig gaan doen en zich heel bezorgd opstellen. Feit blijft dat dit soort beschuldigingen, of insinuaties als je dat zo liever wilt noemen, blijven hangen.
Ze maakt bewust een medeforummer van streek, door zo met met termen te gaan gooien.
Ook ik heb hier gisteren forumbeheer al over gemaild en als je dat klikken vindt, jammer dan.
En laatste keer dat ik keek beschuldig Bloeme niet van verschrikkelijke stoornissen, maak ik Bloeme als persoon niet zwart en verwijs ik niet naar andere draadjes in andere onderwerpen. Het lijkt me dus niet dat ik me net als Bloeme opstel.
En als geschaafde knieen, allergieen en een zoon met ASS al een reden is om aan MBP te gaan denken, waar gaan we dan in vredesnaam heen met dit forum

Kiki

Kiki

10-10-2008 om 18:00

Het moet natuurlijk zijn:

Beschuldig IK Bloeme niet

nyed

nyed

10-10-2008 om 18:49

Nee weet je wat het zou moeten zijn

We hadden Marianne gewoon haar verhaal moeten laten vertellen.
Nu is ze ermee gestopt terwijl de meesten van ons toch werkelijk heel erg begaan waren met het leed van haar dochter en de bezorgdheid van een moeder.

Jammer dat er mensen zijn die altijd zo kritisch met dat vingertje moeten wijzen naar een ander.
Terwijl iemand heel veel verdriet kan hebben om het leed wat hij hier vertelt en dan als klap op de vuurpijl nog aangevallen wordt ook!!!

Onze leus hier in huis, als je niks leuks te vertellen hebt dan hou je je mond. En kan je het echt niet laten dan bijt je je tong er maar af. haha

Dus Marianne als je er nog wel bent, er zijn mensen die wel beleefd zijn te luisteren en feedback te geven zonder dat er met een vinger naar je gewezen wordt.

Zo dat moest ik effe kwijt.

Dus hoop ik dat dit draadje wederom een goed vervolg krijgt, uiteraard met Marianne.

Forumbeheerder Ouders  Online

Forumbeheerder Ouders Online

10-10-2008 om 21:00

Bericht van de forumbeheerder

Geachte Forumbezoekers,

Dit Forum is openbaar, dat houdt in dat iedereen meer of minder anoniem kan meelezen en eventueel kan posten. Dat mensen bij het lezen van berichten, zeker als iemand regelmatig post, aannames gaan doen over die persoon is logisch en onvermijdelijk. Lezers vormen zich een mening over het gelezene en delen die, dat is de essentie van een Forum. Dat wil niet zeggen dat iemand er niet faliekant naast kan zitten en dat zo'n bericht voor de betrokkenen heel kwetsend kan zijn. Daarom wil ik graag pleiten voor iets meer terughoudenheid, ook voor de andere mensen in deze draad die soms behoorlijk fel uit de hoek komen. De geplaatste berichten laat ik staan maar ik hoop dat we nu terug kunnen gaan naar het oorspronkelijke onderwerp.
Met vriendelijke groet,
Heidi Steven
Forumbeheerder Ouders Online
[email protected]

nyed

nyed

10-10-2008 om 21:07

Precies

.... wat ik bedoel.
Dus Marianne laat je horen en laat ons meedelen in hoe het verder gaat met je dochter.

Je bent echt meer dan welkom.

p.s. hoe is het nu met je dochter, gaat het al iets beter en hoe was de uitslag?

Hoop echt van je te horen.
grts
Nyed

Marianne

Marianne

11-10-2008 om 00:26

Terug naar de polsproblemen

Ze is blij dat de dokter het te veel aan spannende gips heeft weggesneden, nu snijdt het tenminste niet meer.
Maandag krijgen we de MRI, de gips moet nog zeker 3 weken blijven zitten en gelukkig is ze sinds vandaag ook al wat beter. Haar maag doet nog veel pijn maar ze kan al wel haar voeding binnenhouden dus da's al goed.
De pols knakt soms nog maar de pijn is sinds vandaag al iets afgenomen! Waarschijnlijk spandde die gips te fel.
Aan een orthopeed heb ik gisteren niet meer gedacht, mijn hoofd stond er niet meer naar (discussie draadje) Hopelijk keert de rust hier nu terug want fijn was het niet, op den duur durf je nog geen draadje meer te beginnen...
Als ik er toch nog is eentje begin zal het waarschijnlijk een moppen draadje worden Dan kunnen we eens lachen...
Bedankt voor de tips en steun, meer nieuws volgt maandag, Liefs, Marianne

nyed

nyed

11-10-2008 om 20:24

Joepi marianne is weer terug

Hoi meid,
Nou fijn dat je er weer bent, ik zit elke dag al te posten of ik wat van je zou horen over je dochter.
Wat fijn dat de snijdende pijn nu weg is
En haar maag kan ook weer voedsel binnenhouden, ja wat wil je ook met al die medicijnen.
En de pijn is ook al wat minder, nou het gaat met kleine stapjes, maar toch vooruitgang.

Geen draadje beginnen?, tuurlijk wel alle draadjes moeten welkom zijn.
En mocht je er een beginnen over een lach ben ik de eerste die zal reageren haha

Ik wens jou en je dochter een heel fijn weekend en hopelijk zakt de pijn nog meer af.
Succes maandag met de MRI
Het gaat allemaal wel goedkomen.
Nyed

De pols knakt soms nog maar de pijn is sinds vandaag al iets afgenomen! Waarschijnlijk spandde die gips te fel.

Bedankt voor de tips en steun, meer nieuws volgt maandag, Liefs, Marianne

Puck2

Puck2

13-10-2008 om 08:51

En nu ben ik heel benieuwd

Ten eerste hoe je dochter het weekend doorgekomen is met een iets minder strak zittend gips. En ten tweede hoe de MRI is gegaan en wat daar uitgekomen is.

Marianne

Marianne

13-10-2008 om 09:33

Ook benieuwd...

Ja, eindelijk straks die MRI, om kwart voor 6 om precies te zijn.
Haar maag is beter, soms nog wel maagpijn maar het eten blijft binnen, dus da's al goed!
De pols doet minder pijn, maar toch nog pijn. Dus toch blij voor die MRI straks want het is nu al 6 weken geleden gebeurt dus dacht ik dat het toch mss wat te lang duurt.
Ze kan ook nog steeds de pols niet gebruiken, dus ik moet nog steeds haar eten snijden en boterhammen smeren. Gisteren was het soep met brood, makkelijk denk je dan, voor haar blijkbaar toch niet want ze had weer pijn en dus moest ze de lepel in haar andere/linkerhand nemen.
Hopelijk straks meer nieuws. Liefs, Marianne

Ya

Ya

13-10-2008 om 11:30

Succes

Succes vandaag. Ben heel benieuwd en hoe gek het ook klinkt ik hoop voor d'r dat er iets gevonden word, want dan kan je er tenminste gericht iets aan gaan doen toch?

Succes hoor.
Gr. Ya

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.