Off-topic discussies Off-topic discussies

Off-topic discussies

Vic

Vic

09-10-2011 om 12:22

Nick of simon

Wie vinden jullie leuker, Nick of Simon? En waarom?
Dit naar aanleiding van een discussie met mijn kamergenote op het werk, die een totaal andere smaak qua mannen heeft dan ik. Ik ben even benieuwd of jullie argumenten dezelfde zijn. (Mag evt anoniem als je niet wilt dat heel OO weet dat jij weet wie Nick dan wel Simon is).

MerelR

MerelR

09-10-2011 om 12:34

Nick

Ik vind hem gewoon knapper, meer mijn type zeg maar. En ik verder vind ik ze allebei even leuk.
"Mag evt anoniem als je niet wilt dat heel OO weet dat jij weet wie Nick dan wel Simon is' haha, wel grappig dat je dat erbij zet. Maar ik vind Nick en Simon gewoon leuk en het boeit me niet dat dat misschien 'notdone' is. BTW Ik vind Enrique Iglesias ook een onwijs lekker ding.

krin

krin

09-10-2011 om 12:46

Nick

Moet wel bekennen dat ik ze moest opzoeken, omdat ik a) niet wist wie wie was, en b) ze alleen ken van die afschuwelijke NS-reclame. Waar is ze allebei (de hele coupé, eigenlijk) vreselijk vind.
Dat gezegd hebbende: ze zijn geen van beiden echt mijn type, maar Nick vind ik minder bonkig, dus knapper. Dat al te mannige, Bouquetreeks-schoonheidsideaal met sterke kaaklijn en zo is niet mijn smaak.

Holiday

Holiday

09-10-2011 om 12:46

Simon

Ik vind simon aantrekkelijker. Lang lijf en wulpse mond. Nick is me wat te smal in de heupen en zijn mond is hoe moet ik het zeggen, week. En zijn gezicht is te lang, uitgestreken. Maar Nick doet wel beter zijn best om mooie jongen te zijn. Hij kijkt wat sexier uit zijn ogen. Simon is of doet wat kinderlijker met die bambi-ogen.

Beiden te jong om uberhaupt over te dagdromen en mocht ik iets kiezen voor een nachtje, dan doe ik over allebei verder niet moeilijk. Moet ik kiezen dan is het simon.

Vic

Vic

09-10-2011 om 13:26

Tussenstand

2-2. Ik wacht nog even met mijn visie te geven ;-)

Chippie

Chippie

09-10-2011 om 13:29

Ik onthoud me van stemming...

Ik krijg het gevoel dat ik dan opgepakt wordt wegens onzedelijke uitspraken (alhoewel, de jongentjes zijn nu zelf ook vader).

Vic

Vic

09-10-2011 om 13:31

Valt wel mee

Ik heb even gegoogeld, en ze zijn uit 1983 en 1984. Dat valt dan toch wel mee, bijna 30. Ik heb het wel eens met een 19-jarige gedaan ;-)

Ja vic

en toen was je zelf 18.

ik heb er niets mee, ik val op ouder heerschap ;-)

Even gekeken

Nick lijkt scheel op de foto's van het concert van gisteren op de website van de Telegraaf.
Simon is dan die met dat lange plakhaar en de bochel?
Sorry, voor mij dus allebei een vette njet.
Pistool tegen de borst... ff kijken...Nick. Ik houd niet van dat brede gezicht.
Maar dat is dan wel met een geladen pistool in de handen van iemand die niet schroomt om trekkers over te halen.

Emmawee

Emmawee

09-10-2011 om 13:59

Simon

Ik heb het 3 keer opnieuw moeten opzoeken, want ze waren tot nu toe gewoon allebei 1 iemand: Nickensimon. Maar het is Simon, althans als ik puur op het beeld afga. Ik vind hem gewoon was frisser, met iets meer scherpe lijnen in z'n gezicht. Nick heeft meer iets druilerigs over zich.
Ik ben heel benieuwd wat jouw theorie is, Vic.
Groeten, Maw.

Als het moet

...doe ik het wel met de vader van Simon ;-)

Moest echt zoeken naar wie-is-wie, begrijp nu dat Simon de bonkige Bouquetman is met de krachtigere kaaklijn. Daar ga ik dan maar voor. Maar veuls te jong voor mij verder.

Vic

Vic

09-10-2011 om 14:21

Bonkig?

Bij het woord bonkig moet ik eerder denken aan stevig gebouwde bouwvakkers met een groot hoofd, zoals Nick. Ik zie mannen het liefst wat slanker en hoekiger, dat geeft ook een intelligentere uitstraling, zoals Simon. Nouja, dat waren dus de overwegingen ;-) Gelukkig zijn mijn collega en ik beide aan de man. Zij heeft er een die lang en breed is, en een 'zacht' hoofd heeft; ik eentje die lang en slank is, met een hoekig hoofd. Zal wel toeval zijn.

Nou ja bonkig, bonkig

Tis bij lange na geen Marlboro man, maar vergeleken bij dat andere melkige snuitje bedoel ik.

Nicolien

Nicolien

09-10-2011 om 15:03

En hier

Als ik afga op The Voice Of Holland (anders had ik niet eens geweten wie wie is, ben verder niet in de 2 geinteresseerd) dan vind in Simon sympathieker en een leukere humor hebben dan Nick. Ik ga dus voor Simon. Maar ik hoef verder niets met hem.

Kaaskopje

Kaaskopje

09-10-2011 om 15:48

Als ik echt moet kiezen

Denk ik toch Simon, hoewel ik Nick ook leuk vindt om te zien. Nick doet me altijd denken aan Maribelle. Maar ja, het is daar dan ook 1 grote gezellige familie.

Julia64

Julia64

09-10-2011 om 16:10

Hahaha rodebeuk

"Simon is dan die met dat lange plakhaar en de bochel?" LOL!
Wat mij betreft; definitely Simon,ik heb hier al een paar mooie beschrijvingen voorbij zien komen waarom. Nick kijkt altijd als een bang konijn in de koplampen op foto's.

Kaaskopje

Kaaskopje

09-10-2011 om 16:50

Oh help

Ik heb ze omgedraaid:-( Simon lijkt dus op Maribel en als puntje bij paaltje komt kies ik dus voor Nick. Ik blijf het een moeilijke keus vinden, haha:-)

Lol berber

Ik twijfelde al of ik iets zou posten over wat dat bronstige stemgeluid van Piet V. bij me losmaakt...

Valkyre

Valkyre

09-10-2011 om 18:57

Sailing home..

Ik keek laatst even TVOH (een vriendin van mij zit erin, maar ik had de verkeerde aflevering), en ik vond ze beiden wel grappig. Maar sinds iemand hier op OO die ene (is dat nou Nick?) een hamster noemde, kan ik het niet meer ont-zien. Elke keer als ik dat hoofd zie, denk ik HAMSTEREEEEEEEEEN!! Maar goed, die ander dus. Lang en hoekig, net als mijn man. Een lekker jong blaadje (10 jaar jonger dan mijn man en ik, kan nog best, toch?). En humor. Ik vind 'm alleen niet echt knap verder. Het hoofd is een beetje te groot voor het lichaam, vind ik - nogal cartoonesk. En die kaak is wel errug hoekig.

Nick de Hamster heeft ook van dat suffe haar, brrr. Een beetje, kom hoe heet dat pre-tieneridool ook weer, Justin Bieber ja. En dan met die kijk-mij-toch-eens-broeierig-kijken-ogen. Nee, bah. Die ander is veel minder gemaakt.

Goh, voor iemand die ze tot voor kort niet uit elkaar kon houden, heb ik best veel mening. :-D

Belle Époque

Belle Époque

09-10-2011 om 18:58

Als ik mag kiezen...

...doe dan maar die ene blonde van de drie J's, die ene die op een jonge Willem Dafoe lijkt...

Kaaskopje

Kaaskopje

09-10-2011 om 19:47

Bronstige piet en jan keizer

Als ik ergens NIET door gelokt wordt is het wel de bronstroep van Piet en voor Jan Keizer heb ik ook nooit warm kunnen lopen.

liora

liora

09-10-2011 om 20:13

Simon

Simon vind ik zeer aantrekkelijk, hij ziet er namelijk een beetje edgy uit, for lack of a better word.

Ik hou van dat magere.

Nick vind ik meer een vriendelijke buurjongen.

Liora

Roosje Katoen

Roosje Katoen

09-10-2011 om 21:19

Simon

Veel mannelijker dan Nick ;-)

Ik vind ze beide trouwens erg sympathiek! Bij tvoh dan, persoonlijk ken ik ze niet.

En als we het toch over tvoh hebben, die Charly Luske, dat is pas een lekker ding!

merene

merene

09-10-2011 om 21:47

Simon

Zeker Simon. Geen twijfel over mogelijk. Wat een heerlijke humor en leuk om naar te kijken. En samen vind ik ze een ijzersterk duo. Net een getrouwd stel ;-).

Nah, Charly doet me dan niks. Kweetniet. Wel mooi, maar ik mis de aantrekkingskracht.

Jesse_1

Jesse_1

09-10-2011 om 21:54

Simon

Simon vind ik het aantrekkelijkst, maar volgens mij is Nick sympathieker. (Oordeel obv van: Heb ze wel eens na een concert gezien waarbij ze weg moesten en toen ze bij Ushi en Van Dijk waren).

Idols en the voice

Toen Nick meedeed met Idols was ik erg voor hem, knappe jongen. Ik begreep alleen zijn muziekkeuze niet, beetje oubollig.
Nu hij met Nick aan the Voice meedoet (heb het eerste seizoen niet gevolgd) vind ik Nick nog steeds de knapste, maar Simon leuker en daardoor aantrekkelijker.

sinas

sinas

09-10-2011 om 22:28

Eigenlijk allebei niet

nee, niet voor mij.

Sorry, ik kan het niet onthouden

wie nou wie is. Slecht he.

Maar wat ik wel leuk vind is die NS-reclame met Nick en Simon ;)

Kaaskopje

Kaaskopje

09-10-2011 om 22:53

Fay

Ik denk dat ik hetzelfde probleem (nou ja probleem...)heb als jij. Ik denk dat ik door hoe ik Nick vind overkomen zijn geheel mooier vind, maar het 'guitige' van Simon maakt hem wel heel leuk om te zien. Eigenlijk is het gewoon moeilijk kiezen wie het knapst is.

Groet

Groet

09-10-2011 om 23:00

Simon

By far...

Fiorucci

Fiorucci

10-10-2011 om 07:12

Nee

Allebei niet.

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.