Ben jij eigenlijk voorbereid op het ouderschap en je baby? Dit kun je doen
Relaties Relaties

Relaties

GitteNN

GitteNN

17-01-2017 om 14:17

Toch door na vreemdgaan

Graag wil ik hier een nieuwe groep opstarten over het bovenstaande onderwerp. Dit omdat helaas veel mensen waaronder ikzelf dit heb meegemaakt. Hoewel het al meer dan een jaar geleden is, zit ik nog steeds in het verwerken van eea. soms tot twijfel aan toe of ik wel bij hem blijf. Momenteel gaat het goed....maar het is zo fijn als je met een lotgenoot kunt 'praten'.
lieve grt.
GitteNN


Stip

Stip

17-01-2017 om 14:38

GitteNN

Dank je.

GitteNN

GitteNN

20-01-2017 om 14:24

Waarom dank je?

Iets extra's

Nu zal dat wel weer een uitdrukking zijn waar een ander van gruwel. Maar iets extra's staat voor niet alleen woorden maar daden.

Ik bedoel met daden geen materialistische goedmakers maar acties waarin je partner toont dat je op de eerste plaats komt. Acties die vanuit hem zelf komen, uit liefde.

Als de relatie vergelijkbaar is met zoals het vroeger liep, is dat wel fijn. In ieder geval beter dan wanneer een relatie in zwaar weer verzeild is geraakt. Maar die spontane extra's helpen wel om de pijnlijke herinnering los te laten.

Maar soms is een partner niet van bewust dat wat hij doet niet voldoende vertrouwen geeft. Dan is het beter om hierover te praten omdat jeman anders niet begrijpt wat jou bezig houdt.

Desnoods leggen jullie je geloften opnieuw af. Dat schijnt trendy te zijn.

GitteNN

GitteNN

20-01-2017 om 21:42

Flanagan

Wat doet jou man aan extra's? Daar heb je wel een puntje. Ik denk dat ik t telkens nodig heb dat ik weer de nummer een ben maar dat is t niet altijd. T kan idd soms zo wankelen. Ik voel op kritische momenten dat t me niets meer uit maakt. Dus dat ik merk dat ik net zo goed zonder kan. Niemand meer nodig heb. Dat had ik nooit. Kon me zo intens gelukkig voelen met hem. Dat is echt verandert, hoewel de relatie ook wel intenser en mooier is geworden. Dat kan ik zeker niet ontkennen.
Grtjs GittNN

Openlijke steun

Jouw kinderen zijn nog jong, als ik mij niet vergis. Maar met pubers kunnen ouders pittige discussies meemaken. Als een partner geen zin heeft in die beladen sfeer, kan de ander wel eens te horen krijgen dat die de oudste en de wijste is, dus.. Een antwoord om zelf niet betrokken te worden bij de opvoeding. Noem het maar wegkijken.
Maar dat wegkijken kan op meerdere fronten plaats vinden. Ik was diep gegriefd door het doen en laten van een familielid die mij ook nog eens naar beneden haalde. Dan kan je voor de lieve vrede wegkijken en aan mij vragen de wijste te zijn, maar dat doet een huwelijk geen goed.
Nu merk ik dat man zich dat zelf ook realiseert. Ik merk het aan de kleine dingen zoals het aanbieden met je mee te gaan naar het ziekenhuis ipv er om moeten vragen of puber aanspreken op gedrag en het struikelpunt huiswerk over nemen . Ik hoor ook meer kritische uitlaten over acties van dat ene famiielid zodat blijkbaar toch niet zo overdreven had in mijn standvastigheid naar haar toe. Maar ook de uitspraak onlangs dat hij met mij oud wilde worden, die toekomstwensen en het rekening houden met mijn reserve naar die persoon, dragen bij aan een totaal pakketje waardoor je meer vertrouwen krijgt in de toekomst.

Je schreef over de kritische momenten waarin je net zo goed zonder hem kon. Dat herken ik. Dat wilde ik geen spanning meer hoeven voelen, alle lijnen met die famiie breken omdat die naar mijn mening toch niets voorstelden. Maar er zijn ook kinderen in het spel dus volledig breken bestaat niet.
En eigenwijs als ik ben, kon ik het ook niet laten gebeuren dat zij mijn knderen vaker zou verzorgen wanneer mijn man tijdens de co-ouderschapdagen verhinderd zou zijn en haar zijn taak zou laten overnemen. Best vals maar zo was ook haar gestook in onze relatie.
Maar dat betekent ook dat ik er zelf ook iets van moet maken als blijk van vertrouwen hebben in een toekomst.

rode krullenbol

rode krullenbol

21-01-2017 om 17:13

"Best vals"?

Nee hoor! Ik zou dat proactief assertief handelen noemen. Je geeft (onrust)stokers toch zeker geen ruim baan?

Ad Hombre

Ad Hombre

21-01-2017 om 18:58

Gitten

Het is jouw met een W in die zin.
En zo te zien is de apostrof op je keyboard kapot.

Wij doen de moeite om fatsoenlijk te spellen, doe je gezellig mee?

Ginny Twijfelvuur

Ginny Twijfelvuur

21-01-2017 om 23:39

Goh Ad

Het raakt je nogal hè, dat spellen...

40er

40er

22-01-2017 om 11:22

Sorry hoor, maar nou zit je te stoken. Lijkt wel of je iets tegen GitteN hebt. Of iets tegen vrouwen die 'klagen' over hun vreemdgaande man. Open alsjeblieft je eigen draadje erover.

GitteNN

GitteNN

22-01-2017 om 19:44

Waarvan akte.
Get a real life en ga janken op een eigen draad.
Rot op!

Kerstvakantie

@ Ad, hier is de kerstvakantie al lang voorbij. Vanwaar deze verveelde actie?

Phryne Fisher

Phryne Fisher

22-01-2017 om 23:07

Jammer

Ik vind het wel een beetje sneu dat je zo weinig respons krijgt. Andere draadjes over vreemdgangers trokken meer schrijvers. Helaas heb ik zelf ook weinig te bieden wat dat betreft.

Ad Hombre

Ad Hombre

23-01-2017 om 09:00

Gitten (Rot op!)

Ik heb nou eenmaal een hekel aan mensen die niet de moeite nemen om behoorlijke postjes in elkaar te zetten zoals iedereen weet die me hier langer heeft meegemaakt.

Dus dat dat iets met 'vrouwen die klagen over hun vreemdgaande man' te maken zou hebben is een bespottelijke suggestie.

Een keer een foutje is een ding, consequent schijt aan je lezer hebben is een ander. Misschien moet ik er maar even een missie van maken om die lieve Gitten op haar talrijke foutjes te wijzen. Kan ze nog wat van leren

(wat die vakantie er mee te maken zou hebben snap ik al helemaal niet, iets met vast geroeste cliche's of zo?)

Ad Hombre

Ad Hombre

23-01-2017 om 09:01

Eigen draad

Die suggestie dat ik een eigen draad begin over de spelkunsten van Gitten, die bedoelden jullie toch niet helemaal serieus hoop ik, he?

Aagje Helderder

Aagje Helderder

23-01-2017 om 09:09

Flauw hoor Ad

Gitte is al uit een andere draad weggegaan omdat anderen dat liever hadden. En nu serveer je haar hier dubbel af.
Op de spelling en op de inhoud van haar problemen. Erg flauw. Lees het dan niet als je geen constructieve bijdrage hebt.

Die nieuwe draad voor jou lijkt me prima om al je ongenoegen in het algemeen hier te spuien.

Aagje

rode krullenbol

rode krullenbol

23-01-2017 om 09:11

"Spelkunsten", Ad?

Bedoel je daarmee 'spellingvaardigheid'?

Ad Hombre

Ad Hombre

23-01-2017 om 09:16

Aagje

"Gitte is al uit een andere draad weggegaan omdat anderen dat liever hadden. "

Daar had ik niets mee te maken, dus kun je mij ook niet aanrekenen.

Aagje Helderder

Aagje Helderder

23-01-2017 om 09:27

Zal wel hoor

maar afzeiken (excusez le mot) hier reken ik je wel aan.

Aagje

Ad Hombre

Ad Hombre

23-01-2017 om 09:31

Aagje

Krietiek is niet hetzelfde als afzeiken, al moet ik zeggen dat als iemand 'rot op' tegen me gaat roepen de neiging om echt te gaan afzeiken wel de kop op steekt.

(Blijkbaar is die Gitten iemand die erg in bescherming genomen moet worden)

GitteNN

GitteNN

23-01-2017 om 09:38

...

Joh laat gaan. Jammer dat we niet bij t onderwerp kunnen blijven en ons door een iemand laten afleiden. Of we pakken t onderwerp op en wellicht negeer je iemand waar je niets mee hebt of je reageert nergens meer op. Het doel voor mij is hier over met lotgenoten te "chatten". En als dat niet wil lukken ook goed. Uiteindelijk moet je t toch zelf doen!
Grt
GitteNN
Ps: ik voelde me niet uit een groep gestuurd. Dat poortje heb ik gemist.

Ad Hombre

Ad Hombre

23-01-2017 om 09:43

Gitten

Kijk daar heb je hem weer: "Uiteindelijk moet je t toch zelf doen!"

Als je nou gewoon 't of "het" schrijft heb je van mij geen last. Maar nee, stug blijven doorgaan met het produceren van onleesbare drivel.

Aagje Helderder

Aagje Helderder

23-01-2017 om 09:46

Gitte

Ik weet dat je zelf gegaan bent en niet gestuurd. Maar ik vind het jammer wanneer een onderwerp dat voor iemand -in dit geval voor jou- belangrijk is zo wordt ondergesneeuwd door een ander die er verder niet serieus aan bijdraagt.

Aagje

GitteNN

GitteNN

23-01-2017 om 10:12

Aagje

Dat ondergesneeuwd worden is idd niet de bedoeling hier. Van geen enkel forum dat hier loopt. Lief de ondersteuning thx!
GitteNN

GitteNN

GitteNN

23-01-2017 om 10:18

Heerlijk hoe iemand zich zo bezig kan houden met t correct schrijven van de spelling. Snap t al je je er aan irriteert. Lekker doorgaan. Ik doe t op mijn manier. Ps t is GitteNN En niet Gitten.

rode krullenbol

rode krullenbol

23-01-2017 om 10:32

"Drivel", Ad?

Die heb ik moeten opzoeken. Het blijkt Engels te zijn voor ... gewauwel.

Wat was er met je aan de hand, Ad, dat je niet gewoon het Nederlandse woord gebruikte? Opeens geen taalpurist meer?

Trolllen in de vakantie

Uitleg vakantie: nu wilde ik iemand persoonlijk niet uitmaken voor trol, alleen wordt in de vakanties een toename van trolpraktijken gesignaleerd welke worden weggeschreven als puberlijk gedrag.

Verder is het ook wel grappig dat een apostrof niet over het hoofd wordt gezien maar twee hoofdletters wel.

Ad Hombre

Ad Hombre

23-01-2017 om 10:52

Flanagan

"Verder is het ook wel grappig dat een apostrof niet over het hoofd wordt gezien maar twee hoofdletters wel."

Je bedoelt dat er zwaarder wordt getild aan normale spellingsregels (het gaat hier inmiddels over tientallen geslachtofferde apostrofs) dan aan iemands spelletjes met hoofdletters in een kinderlijke 'nickname'?

Hoe moet ik weten dat die dubbele 'NN' bedoeld is en niet gewoon een uitgeschoten vinger waarvan de auteur zich te goed voelt om die te corrigeren?

Als ik de partner van OP was ging ik denk ik ook vreemd

Sally MacLennane

Sally MacLennane

23-01-2017 om 11:02

tja...

Kommaneuken en commentaar leveren op nicknames is pas volwassen...

Ik vind dit puur treitergedrag. Pesten, ja. Wat we zo veroordelen als het over scholieren gaat. En maar doordrammen over taal en desnoods de nickname ook maar afzeiken.

Dit is pestgedrag.

gemeld

Ik heb het gemeld bij forumbeheer

Ad Hombre

Ad Hombre

23-01-2017 om 11:33

Sally & Jippox

Ik corrigeer onfatsoenlijk taalgedrag.
Da's iets heel anders dan pesten.

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.