Seksualiteit Seksualiteit

Seksualiteit

Spannend

sinds paar maanden heb ik leuk contact met iemand op internet
hebben het over van alles gehad en nu sinds paar dagen komt het ook uit op spannende onderwerpen , kwam toevallig ter sprake .
hij begon over van alles te vertellen wat hij wel is met me zou willen doen enik merkte dat het me vreselijk op wond , en zelfs erg nat werd van zijn woorden
als hij me roept op msn dan kriebelt het al en wil het liefst verder gaan , zo spannend , zo lieve woordjes , herken ik allemaal niet . thuis is de sex gewoon standaart en moet opletten dat me man niet meteen klaarkomt als we sex hebben , hij doet zijn best maar is altijd standaart de sex en nooit is keer wat nieuws

tijdens 1 van de spannende gesprekken heb ik met mezelf gespeeld en het voelde heerlijk , spannend en erg geil
nu zegthij steeds dat hijme heerlijk vind , me wil voelen en naar me verlangt , en die woorden pfffffff klinken gewoon zoooo goed

we zijn alle 2 getrouwd , en hij wil me graag ontmoeten , maar ik durf niet . bang kwijt te raken wat ik heb ondanks dat het hier niet goed gaat
en ik niet gelukkig ben , denk dat ik me daardoor ook mee laat slepen door zijn woorden ( begrijp me niet verkeerd ik ben er zelf bij en eerlijk gezegt geniet ik enorm)

dit is zooooooo spannend en heerlijk gevoel , maar weet dat het niet hoort en niet mag . weet niet wat te doen
moet ik die man verwijderen en stoppen of afspreken het alleen bij viritueel te houden


Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.
Pluk53

Pluk53

02-12-2009 om 13:39

Lol2

* glaasje, nootje; laat maar komen *

Lol3

*schuift aan voor inspiratie voor een nieuw feuilleton*

Blikspoes

Blikspoes

02-12-2009 om 14:21

Ideetje

Misschien moet je eens met je man naar een sexuoloog.Er zijn nl wel manieren om wat later klaar te komen.Bepaalde technieken of medicijnen.Overigens is het in de laatste deccenia zo dat mannen steeds later klaarkomen, een modeverschijnsel?

Maar kijk ook eens op shespot.nl Daar vind je links voor een beter sexleven, leuke originele ideeën.Als je man niet goed is in bed kun je hem misschien wat nieuwe dingen aanleren.Je kunt er zelf ook iets aan doen, laat niet alles van je man afhangen.
In de praktijk moet nog maar blijken of je MNS-lover ook zo goed is. Misschien kan hij alleen goed typen.

Iedereen die met popcorn klaarzit verwijs ik ook naar bovenstaande link

Blikspoes

Terpi

Terpi

02-12-2009 om 14:21

Jeee wat leuk en bijzonder

Wat apart dat jij dat zo meemaakt zeg spannend69. Echt uniek, heel, speciaal, ik denk dat de toekomst in de sterren staat hoor meid. Kijk je moet er gewoon voor gaan, kijk niet om naar het achterland, wat maakt het nou uit dat je een hoop mensen kwetst en het vertrouwen uit hen wegneemt... *Jij* moet toch gelukkig zijn en jij hoeft zeker niet te accepteren dat de sex zo standaard is thuis. Overigens heb jij daar ook helemaal geen rol in en ook geen verplichting, dat heeft je man toch helemaal zelf veroorzaakt? En het moge duidelijk zijn dat dit je werkelijke prins is, je hebt je gewoon vergist toen je met de vorige in zee ging. Dat kan nou eenmaal de beste overkomen, en zeker jou want je was blind en je wist niet beter maar nu kun je je fouten herstellen met deze man van je dromen. Enne.. geen zorgjes hoor, het gaat zeker niet gebeuren dat de sex met de man van je dromen saai wordt, de hele wereld hangt aan elkaar van spannende sex dus het is je goed recht om alle schepen te verbranden en ervoor te gaan.
Groet Terpi
ps, wat ben ik dom. Je *hoeft* helemaal niet eerlijk en open te zijn over je gevoelens en je overstap naar het groenere gras... gewoon allebei aanhouden. Stel je voor dat je honger hebt, dan heb je wel minstens een walletje of twee nodig om van te eten!

Starry Night

Starry Night

02-12-2009 om 17:00

Spannend

Wat denk je er zelf van?

Minet

Minet

02-12-2009 om 17:20

Spannend69

40 geworden dit jaar? Je weet toch dat dan het echte leven pas begint?
Dit is de eerste stap.....daarna ga je natuurlijk verder, want chatsex is echt helemaal niets meer aan zodra je die ander hebt mogen aanraken. Ik zou dus zeggen:
Verwijderen? NEE
Stoppen? NEE
Virtueel houden? NEE

En wie zegt dat het niet hoort en niet mag? Jij leeft lekker jouw leven, wie dan leeft, wie dan zorgt!

Sancy

Sancy

02-12-2009 om 18:42

Kom op zeg!

Ik vind jullie wel heel erg flauw doen tegen iemand die de moed heeft om haar diepste zieleroerselen hier aan ons toe te vertrouwen hoor! Het vergt nogal wat om zo open en eerlijk te zijn op een forum met duizenden lezers en schrijvers over iets dat je leven zó overhoop weet te gooien.
Als je eigen man maar zo het lef heeft om klaar te komen terwijl jij nog niet zo ver bent, en je msn-minnaar je alleen maar hoeft te 'roepen' om je slipje drijfnat te krijgen, dan heb je het zwaar. Heel zwaar. Gelukkig is er een oplossing voor.
Vertel het je man. Echt. Serieus. Vertel het hem.

Lol4

Kan mijn stoel er nog naast??

Tihama

Tihama

02-12-2009 om 21:55

Chatten

Sexchatten is ongelooflijk spannend en opwindend. Ongeacht of je relatie goed of slecht is.

Ik sluit me aan bij Sancy: vertel het je man. Je zou de eerste niet zijn waarbij beide partners vreemdgaan. Allebei op zoek naar spanning.
Helemaal leuk: ga eens met je man chatten. Je kunt verrast worden.

Tihama

Easy

Easy

02-12-2009 om 22:19

Nee, dit is pas lol

Hoe grappig zou het zijn als spannend69 aan het chatten blijkt te zijn met 1 van de mannen van lol, lol2, lol3 of lol4? Geef de bak met chips dan maar even aan mij!!

Begrijp me niet verkeerd, ik ben ook van mening dat openheid de enige uitweg is. In ieder geval een optie die als eerste uitgeprobeerd dient te worden. Echter, ik kan me wel iets voorstellen bij de gevoelens van spannend69 en waar zij mee zit. Het is ook verrassend spannend je weer eens te kunnen wentelen in pure fantasie, in wat zou kunnen zijn. Dat de realiteit nooit voldoet aan die gedachtenspinsels, zal vaak de waarheid blijken. En dat gezond verstand af en toe in moet breken om tot die realisatie te komen ook (en dat is denk ik wat jullie proberen te doen hier). Of het effectief is waag ik te betwijfelen.

Beste spannend...kijk verder dan je illusie. Je neemt een enorm risico en kunt de consequenties door je heftige emoties nu niet overzien. Ik snap de tweestrijd tussen gevoel (impuls) en verstand. Wens je veel wijsheid toe!

Goed dat je je vraag hier durft te stellen!

Best,
Easy

Cybie

Cybie

03-12-2009 om 19:31

Cybersex

Ik heb met 1 man cybersex gehad. Na krap een half uur dat we elkaar hebben leren kennen via internet. Van het een kwam het ander en het was inderdaad onbeschrijfelijk opwindend. De volgende dag hebben we heel heftig gesmst en de avonden daarna weer gecybert. Mijn man en ik waren wel al een half jaar uit elkaar, mede door zijn nagenoeg afwezige libido. Ik kwam dus wat tekort op dat gebied. Een "vleselijke" affaire was voor mij te dicht bij en dit was opwindend en toch redelijk anoniem. Ik was voor iemand aantrekkelijk, maar hoefde niet letterlijk met de billen bloot.

Om een lang verhaal kort te houden, we hebben elkaar dezelfde week nog ontmoet zijn nu al een jaar hevig verliefd en hebben een fijne relatie. Real sex beats it all, maar regelmatig doen we nog een rondje cybersex. Het heeft gewoon iets.´

Maar jij hebt een partner, en mist duidelijk iets bij hem. Dit kan geen aanvulling zijn op je huidige sexleven, ook niet tijdelijk.

Pas op Spannend, het kan echt verslavend zijn. Er zijn genoeg draadjes gestart door vrouwen die hun man hebben betrapt.

Cybie

krin

krin

04-12-2009 om 14:02

Misschien

moeten sommige reageerders bedenken dat niet iedereen hier al tig jaar rondhangt en al weet (gááp) welke kant dit waarschijnlijk opgaat. Voor Spannend69 (die vast al gillend is weggehold) kan het hele OOl-feuilleton heel goed onbekend zijn, en verdient bovendien niet iedere poster in beginsel een min of meer serieuze reactie? Als je dat niet kunt opbrengen, kan je je gewoon beter onthouden van commentaar, lijkt mij.

Even ano

Even ano

04-12-2009 om 15:48

Helemaal eens met krin

Vind het een beetje respectloos hoe hier gereageerd is. Denk dat sommige mensen zich wel even achter hun oor mogen krabben.

krin

krin

04-12-2009 om 20:41

Tja

Lara10: "Er zijn ook verschillende serieuze reacties in dit draadje, maar Spannend reageert er niet op."
Dat is ook waar. En het zou heel goed een trol kunnen zijn, dat is ook waar. Al zijn de eerste reacties niet met een mogelijk troll-karakter bezig.
Maar dan nog. Het weghonen en reageren met uitsluitend incrowd-kreten gebeurt wel steeds sneller bij dit onderwerp, heb ik het idee. En dat komt de toegankelijkheid niet ten goede.
Allemaal meta, overigens, dus ik hou er maar mee op.

Toosje

Toosje

04-12-2009 om 21:13

Wel serieus

Spannend, mocht je geen trol zijn, zoals hierboven wordt beweerd, dan wil ik je een serieuze waarschuwing geven.

Ik weet uit ervaring dat seksueel contact via internet (of in het algemeen buiten je relatie) behoorlijk verslavend kan zijn. Mijn huwelijk is bijna voorbij doordat ik niet meer buiten de spanning kon. De seks thuis was prima, maar op den duur niet meer toereikend, want die andere mannen waren altijd spannender.

Natuurlijk valt een ontmoeting soms tegen, maar over het algemeen staat de spanning toch garant voor een enorm geile middag/avond/nacht.

En dames, ook één van jullie mannen heb ik hier via OOL ontmoet, dus laten we niet al te naïef zijn. In de tijd waarin wij leven, willen we het maximale uit het leven halen. Ook ons seksuele leven. Dat dit bij velen ingedut is na een langere relatie, brengt het gevaar met zich mee dit buiten de deur te zoeken. Het internet is daar natuurlijk mede debet aan. En de deelname van de vrouwen aan het arbeidsproces ook, maar dat wordt wel weer erg o.t.

Spannend, ik begrijp jouw verlangen maar al te goed, maar wees toch voorzichtig, omdat je de toekomst niet kunt overzien. Ik wens je veel wijsheid!

Groetjes,
Toosje

Primavera

Primavera

05-12-2009 om 01:21

Lol lara

De conclusie uit het bericht klopt echter niet. Er zijn 2 mogelijkheden:
1) alle Canadese mannen kijken porno (en dat komt vast omdat ze daar huistrollen houden)
2) alle mannen die aan een onderzoek over porno mee willen werken kijken porno.
Dat kan liggen aan de opzet van het onderzoek over waar ze de vrijwilligers vandaan halen. Ik stel mij zo voor dat een oproep om aan een onderzoek mee te doen over porno misschien mannen die geen porno kijken niet snel gehoor geven (en al helemaal niet als je die oproep in Playboy of zo plaatst). Als die mannen zo'n oproep al lezen dan denken ze vast ach ik kijk geen porno, dus mij hebben ze niet nodig, want ik heb er toch niks over te zeggen.
Vergelijk het maar met een oproep over onderzoek dat ze willen doen over Big Brother of iets dergelijks. Ik kijk daar nooit naar dus voel ik me ook niet geroepen om me voor een onderzoek op te geven wat daar wellicht allemaal vragen over gaat stellen.
Primavera

Sancy

Sancy

06-12-2009 om 14:44

Ach fladder

Toosje kan dat zeggen, maar of dat waar is? Misschien wel, misschien niet. In ieder geval hoef ik mijn man nooit met een scheef oog te bekijken.
Misschien werd de bedrieger wel bedrogen en is de man die tegen Toosje zei dat hij man-van-OO-forummer is, wel een bedrieger

Jujube

Jujube

06-12-2009 om 15:39

Ach

Toosje denkt alleen maar met haar doosje...
Groet,
Jujube (nog steeds in sinterklaasstemming)

Wiitje

Wiitje

06-12-2009 om 17:04

Maximale uit het leven halen?

Toosje: "En dames, ook één van jullie mannen heb ik hier via OOL ontmoet, dus laten we niet al te naïef zijn. In de tijd waarin wij leven, willen we het maximale uit het leven halen."
Tsja, het is maar wat je daaronder verstaat. Ik zou graag meer willen doen het in het leven, dan alleen maar lukraak sex hebben met (vreemde) mannen.

Starry Night

Starry Night

06-12-2009 om 17:56

Toosje

"Mijn huwelijk is bijna voorbij doordat ik niet meer buiten de spanning kon."
En daarop volgend: "In de tijd waarin wij leven, willen we het maximale uit het leven halen."
Je zult het wel enorm mutsig van me vinden, maar onder 'het maximale uit het leven halen' versta ikzelf een gelukkig huwelijk tot de dood ons scheidt.
Wat het arbeidsproces van vrouwen hiermee te maken heeft snap ik overigens niet. Wij wippen nooit onder werktijd.

Toosje

Toosje

06-12-2009 om 23:03

Voor de duidelijkheid

Hoho, zo bedoelde ik het nou ook weer niet! Ik wilde spannend69 (die angstvallig stil is gebleven) gewoon even waarschuwen. Dat ik daarbij een beetje eigen mening in mijn posting toevoeg, wordt duidelijk niet in dank afgenomen, terwijl ik het niet slecht bedoelde.

Sancy beweert dat de man in kwestie wellicht niet de man van een forummer was, maar dat heb ik ook niet gezegd. Het was eigenlijk zo: ik postte ergens met de tip voor een chatsite en een man die hier meelas, werd daardoor getriggerd. Mijn ongezouten mening op OOL sprak hem absoluut aan, maar daar had ik een heel andere nick en we raakten bij toeval aan de praat.

Veelvuldig mailcontact volgde en ineens noemde hij mij Toosje. Hij herkende mijn (overduidelijke) mening over seks tijdens het huwelijk. Ik had mijzelf met hetzelfde taalgebruik verraden en schrok mij wezenloos dat hij mij "herkende". Wij hebben nu al jaren contact met elkaar (niet alleen maar om de seks, dat is alweer 2 jaar geleden) en soms hoor ik van hem dat hij hier nog steeds meeleest. Of zijn vrouw een forummer is hier, weet ik eigenlijk niet eens!

Wiitje, ik bedoel met het maximale uit het leven halen, niet lukraak seks hebben met anderen. Ik bedoel dat mensen tegenwoordig moeilijker accepteren dat een (seksuele) relatie minder kan worden door de jaren heen en dat men dat tegenwoordig moeilijker accepteert dan de generatie voor ons dat deed. En dat het internet (want daar startte dit draadje over) daar een makkelijk hulpmiddel bij is. Er wordt meer virtueel vreemdgegaan dan in het echte leven. En die spanning kan verslavend werken, dat is wat ik Spannend69 mee wilde geven.

Of je van vreemdgaan gelukkiger wordt, heb ik nooit beweerd. Dat er meer wordt vreemdgegaan dan ooit, geloof ik absoluut. Dat komt inderdaad doordat de middelen het ons makkelijker maken (internet, mailverkeer, mobiele telefoons), maar ook omdat er meer vrouwen werken dan in de vorige generatie. Dat mannen en vrouwen elkaar veel vaker "tegenkomen", was wat ik bedoelde. Starry night zegt dat ze niet begrijpt wat dat ermee te maken heeft, en dat snap ik nou weer niet. Veel (buitenechtelijke) relaties ontstaan op het werk. Misschien minder op een klein kantoortje waar iedereen elkaar kent, maar ik heb door de jaren heen al aardig wat grote bedrijven gezien, waar de seksuele spanning toch dagelijks in de lucht hangt. Maarja, daar heb ik dan ook een neus voor natuurlijk!

Groetjes,
Toosje

Taai

Taai

06-12-2009 om 23:53

Sancy

"In ieder geval hoef ik mijn man nooit met een scheef oog te bekijken."
En waarom niet? Waarom zou het jouw man niet kunnen zijn?

Toosje

Toosje

07-12-2009 om 18:28

Taai

Dat bedoel ik met naïviteit. Velen roepen dat hun man dan nooit zou doen, maar ik weet zeker dat de helft van de mannen met wie ik een affaire heb gehad dat heel goed verborgen weet te houden voor de buitenwereld. En dat die buitenwereld ervan overtuigd is dat hij zoiets nooit zou doen.

Vreemdgangers zijn niet te herkennen aan hun neus, en het komt voor bij alle soorten mannen en vrouwen. Ongeacht afkomst, opleidings- of werkniveau. Ik vind het naïef te denken dat de eigen partner niet tot die groep behoort.

Groetjes,
Toosje

Bastet

Bastet

07-12-2009 om 18:33

Toosje

Weet je,daar heb je gelijk in.Ik ben het alleen niet met je eens dat elk stel waarvan de sexuele relatie wat minder spannend wordt,het dus buiten de deur zal zoeken.Er zijn heel veel stellen die daar samen actie op ondernemen,samen een oplossing zoeken daarvoor,zonder vreemd te gaan.
Groetjes,bastet

Toosje

Toosje

07-12-2009 om 22:45

Bastet

Nee, gelukkig voor velen, zoekt niet iedereen het buiten de deur. Maar ik ontmoet wel erg veel mannen die hun vrouw nooit zouden verlaten omdat ze veel van haar houden, maar die toch seks hebben met een ander. Omdat dat het enige is wat mist in de relatie.

Een vriend van me is daar het schoolvoorbeeld van. Een fijne relatie, weinig ruzies, prima rolverdeling, gezonde kinderen, samen dingen ondernemen, leuke vakanties... Maarja, zij geeft weinig tot niets om seks, en hij past ervoor de rest van zijn leven zonder seks door te brengen. Eén keer per half jaar is voor hem niet acceptabel. Ja, daar wordt over gepraat, maar het leidt niet tot meer seks. Dat hij het dan met mij doet, begrijp ik best. Niet eerlijk misschien tegenover haar, maar aan de andere kant zou het op een scheiding uitlopen als hij dit niet zou doen. Seks is voor sommige mensen nu eenmaal enorm belangrijk!

Groetjes,
Toosje

Sancy

Sancy

07-12-2009 om 23:10

Nou

Beste Taai,
Het kan mijn man niet zijn om de volgende reden:
a) ik heb geen man
b) ik ben een man
c) mijn man zou zoiets vunzigs nóóit doen en daar durf ik mijn hand voor in het vuur te steken
d) mijn man meldt altijd netjes alle extramaritale acties, al dan niet in cyberspace vooraf indien mogelijk en in ieder geval altijd acheraf
e) alle bovenstaande antwoorden
f) geen van bovenstaande antwoorden

Wiitje

Wiitje

08-12-2009 om 11:03

Tekort?

Toosje: "Maar ja, zij geeft weinig tot niets om seks, en hij past ervoor de rest van zijn leven zonder seks door te brengen."
Heb je ook letterlijk van haar dat ze weinig om seks geeft? Ik bedoel, je hebt het vaak gehad over mannen die tekort hadden, zij kunnen net zo goed liegen om jou in bed te krijgen.

"Seks is voor sommige mensen nu eenmaal enorm belangrijk!"
Daar is totaal niets mis mee, maar richt je leven zo dan in. Wees open en duidelijk naar je (toekomstige) partner toe of blijf vrijgezel.

Zeg spannend 69?

Waar blijf je nu? Als je geen trol bent (en je hebt het voordeel van de twijfel gekregen), waarom zwijg je nu in alle talen? Jij bent dit draadje gestart en vroeg dus om reacties. Doe je er ook iets mee?

Toosje

Toosje

08-12-2009 om 15:06

Zucht

Ik word hier gillend gek van, echt waar! Een relatie kan heel fijn zijn, maar het tekort aan seks kan ook een enorme bom onder een relatie leggen. Waarom worden mannen (en vrouwen) die om seks geven, afgeschilderd als een dreinend kind???

Seks is een behoefte die mensen nu eenmaal hebben. Ongelooflijk dat er nog altijd mensen zijn die vinden dat een mens genoegen moeten nemen met wat er wel is. Is er dan niemand hier die begrijpt dat je seksuele verlangens niet tot in de eeuwigheid kunt onderdrukken???? Dat veel gezonde mensen (mannen?) niet tot aan hun dood een seksloos leven willen, maar ook niet willen scheiden van hun vrouw omdat ze, ondanks alles, toch veel van haar houden????

Wiitje zegt: "...richt je leven zo dan in. Wees open en duidelijk naar je (toekomstige) partner toe of blijf vrijgezel."

Meestal ontstaat het gebrek aan seks pas later in de relatie, dus dit advies is in 99 van de 100 gevallen niet haalbaar. En open praten over seks met een ander als de partner daar niets meer voor voelt, is natuurlijk niet in iedere relatie bespreekbaar en zorgt dan alsnog voor een breuk. En dat laatste willen de meesten toch proberen te voorkomen i.v.m. de kinderen!

Theoretisch valt er voor alles wat hier geschreven wordt wel wat te zeggen. In de praktijk blijkt dat het meestal lastiger is verlangens zomaar opzij te zetten. Ik kan het in ieder geval niet, en dat heeft niets te maken met zin doordrijven, maar alles met een niet te onderdrukken frustratie als seksuele activiteiten te lang uitblijven. Iets dat voor velen (meestal vrouwen!) niet te begrijpen is en daardoor ook als argument zomaar van tafel wordt geveegd.

Groetjes,
Toosje

Eens

Kan het alleen maar ontzettend met je eens zijn Toosje!!

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.