Seksualiteit Seksualiteit

Seksualiteit

Verstekken van reserve sleutels voor noodgevallen én seksspeeltjescollectie respecteren

Hallo ik ik zit met het volgende; 

Aangezien  onze ouders van mij en mijn en mijn broer zijn overleden, zijn mijn vrouw en ik de aangewezen personen om in geval van nood bij te springen en tijdens vakanties de post in de gaten te houden voor mijn broer. O.a. omdat hij geen vriendin heeft, hij geen aanspraak heeft op schoonfamilie en geen vrienden heeft vinden wij het belangrijk om juist over zijn huissleutels te bezitten voor het geval dat.

Door de ontdekking van onze overleden moeder, die volgens mij en mijn vrouw heeft geneused in zijn privespullen weet ik dat ze zijn seksspeeltjescollectie heeft gevonden. Zijn collectie richt volgens haar zich voornamelijk op prostaatstimulatie; aantal zuignap-/strapon-dildo's, speciale prostaatdildo's, butplugs en zelfs een dildo-mount-meubel, voorbindgordel / dildo in de docuche zag ik op de foto die mijn moeder heeft getoond na het oppassen op onze dochters. 

Wij voelen door de samenhang aan dat mijn broer, uiteraaard terughoudend is om ons de sleutels te geven voor noodsituaties of om een oogje in het zeil te houden op een gepaste wijze. Wellicht ook omdat hij weet dat ik een kei ben in lockpicking. Gezien hij niet wil naar mijn interpertatie wil dat zijn sexuele voorkeur uitlekt bij kennisen / familie.  Wat indirect volgens ons ook meespeelt dat ik weet dat hij deze zomer een dag is gespot in het dorp van mijn schoonouders waarna mijn schoonvader hem is gevolgd waardoor hij ontdekte dat hij geniet van naaktrectatie op het gemengde gedeelte. Waardoor zijn privecy door mijn moeder en mijn schoonvader volgens ons is geschonden terwijl hij gewoon doet wat voor hem goed voelt. Heel eerlijk, omgekeerd heeft hij niet onze reserve sleutel van ons huis ook omdat hij geen auto rijdt,  daarom hebben mijn schoonouders de sleutels van ons huis waardoor wij ons niet drukken maken over onze sextoys ontdekt worden.   

Hoe anticpieren wij hierop zodat hij wel de benodigde sleutels verstrekt en behouden wij gelijkertijd de familierelatie ?
Niet. Je hebt geen recht op andersmans sleutels. En jij hebt geen recht om dit over je broer op een forum te schrijven.

Als je broer er behoefte aan heeft dat jullie een reservesleutel van zijn woning hebben, dan zal hij dat zelf wel aankaarten. Doet hij dat niet, dan moet je je daar ook gewoon verder niet mee bemoeien.

ik snap er niks van. Je moeder heeft seksspeeltjes van je broer ontdekt en nou wil hij niemand de sleutel geven? Ik neem aan dat hij volwassen is? Dan maar geen sleutel he?

Sowieso echt bizar dat je moeder foto's heeft genomen,  dat jij die uitgebreid hebt zitten bekijken en dan ook nog hier op een forum gaat beschrijven wat hij allemaal heeft.  Ik zou mijn sleutel ook niet aan je geven. 

Waar bemoeien jullie je mee man? Laat je broer gewoon z’n leven leven hoor. 

Kimdekim schreef op 05-10-2023 om 14:44:

Sowieso echt bizar dat je moeder foto's heeft genomen, dat jij die uitgebreid hebt zitten bekijken en dan ook nog hier op een forum gaat beschrijven wat hij allemaal heeft. Ik zou mijn sleutel ook niet aan je geven.

Euh bizar dat hij ook allemaal precies weet wat het is. Ik moest sommige dingen even opzoeken: 

jandegoede

jandegoede

05-10-2023 om 14:47 Topicstarter

O.a. verduidelijken, gaat het hier niet alleen om het verstrekken van reservesleutels, maar ook om het respecteren van de privacy van mijn broer, inclusief zijn verzameling seksspeeltjes.
Onze zorg is dat mijn broer terughoudend is ( doorde ontdekking door onze moeder) om de reservesleutels te geven omdat hij zich zorgen maakt over zijn privacy.

jandegoede schreef op 05-10-2023 om 14:47:

O.a. verduidelijken, gaat het hier niet alleen om het verstrekken van reservesleutels, maar ook om het respecteren van de privacy van mijn broer, inclusief zijn verzameling seksspeeltjes.
Onze zorg is dat mijn broer terughoudend is ( doorde ontdekking door onze moeder) om de reservesleutels te geven omdat hij zich zorgen maakt over zijn privacy.

Je broer heeft gelijk. Snuffelen is sowieso nogal ongepast en foto’s maken helemaal. 

Zoveel vragen? Waarom heeft je moeder foto’s gemaakt en die ook nog eens met jou gedeeld? Waarom gaat jouw schoonvader je broer volgen??? Ik snap je broer wel, je mag blij zijn dat hij nog contact wil.

Ik begrijp het nog steeds niet.  Je hoeft toch helemaal niet in ruimten te komen wat die speeltjes liggen? Dus waarom is dat uberhaupt een issue. Als hij zijn sleutels niet wil geven omdat hij bang is dat zijn privacy gevonden wordt is dat een goede reden.  En hij heeft niet eens een reden nodig want het is zijn huis.  En zijn keuze. 

jandegoede

jandegoede

05-10-2023 om 14:56 Topicstarter

Ik had een goede relatie met mijn moeder. Ze had de foto's gemaakt om haar ontdekking te bespreken omdat zijn collectie niet haar ding was en een ongemakelijke ontdekking voor haar was.

jandegoede

jandegoede

05-10-2023 om 14:57 Topicstarter

Kimdekim schreef op 05-10-2023 om 14:53:

Ik begrijp het nog steeds niet. Je hoeft toch helemaal niet in ruimten te komen wat die speeltjes liggen? Dus waarom is dat uberhaupt een issue. Als hij zijn sleutels niet wil geven omdat hij bang is dat zijn privacy gevonden wordt is dat een goede reden. En hij heeft niet eens een reden nodig want het is zijn huis. En zijn keuze.

Ja klopt ze lagen e.o. in zijn bedla. 

nou dan had jij tegen je moeder moeten zeggen wat heb jij nou gedaan? Dit wil ik niet zien. Ik denk niet dat je broer zijn sleutels nog gaat geven.  

jandegoede

jandegoede

05-10-2023 om 15:08 Topicstarter

wij hebben de indruk door de samengang van omsstandigheden van wel. Vandaar deze vragen

jandegoede

jandegoede

05-10-2023 om 15:15 Topicstarter

Schemerlampje schreef op 05-10-2023 om 14:52:

Zoveel vragen? Waarom heeft je moeder foto’s gemaakt en die ook nog eens met jou gedeeld? Waarom gaat jouw schoonvader je broer volgen??? Ik snap je broer wel, je mag blij zijn dat hij nog contact wil.

ja juist daarom stellen wij deze vragen. 

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.